Capellan puistotie 4 A 15, Kalasatama, Helsinki

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 315 currently vacant homes listed?

Halutulla ja upealla Kalasataman alueella sijaitseva kaksio etsii itselleen uusia asukkaita. Tämä koti on valmistunut vuonna 2015. Kauniit laminaattilattiat koristavat tätä kotia. Asunnossa on laadukkaat kodinkoneet, kuten tasoon upotettu liesi ja asuntoon kuuluva astianpesukone, joka tuo ripauksen lisää luksusta asukkaan arkeen.

Tämä koti sijaitsee siis todellakin hyvällä paikalla. Kalasatama on jatkuvasti palveluiltaan ja yhteyksiltään kehittyvä alue aivan Helsingin keskustan tuntumassa. Metrolla tai bussilla olet hetkessä Helsingin ytimessä. Lähimmän lähikauppasi löydät vain kävelymatkan päästä kotioveltasi. Alueelta löytyy myös loistavia ulkoilualueita, kuten Mustikkamaan saari, johon pääset helposti vain muutamassa minuutissa viereistä Isoisänsiltaa pitkin. Tämä koti on siis todellakin idyllinen, ei pelkästään laatunsa, mutta myös sijaintinsa puolesta!

Vuokraa ja ihastu!Capellan puistotie 4
Yksilölliset Lumo-kodit sijaitsevat Kalasataman rantakadun varrella, ja osassa asunnoista aukeaa suora merinäköala. Osassa alimman kerroksen asunnoista on terassi ja yhdessä oma sisäänkäynti. Ylempien kerrosten asunnoissa on sekä lasitettuja että ranskalaisia parvekkeita.

Tammilaminaatti tuo lämpimän tunnelman muutoin vaaleaan sisustukseen. Valkoisissa kylpyhuoneissa on harmaan eri sävyjä sekä lattiassa että tehosteväriseinässä. Keittiö on varusteltu keraamisella keittotasolla, uunilla, astianpesukoneella ja jää-pakastinkaappiyhdistelmällä.

Autoileville asukkaille on yhteensä 24 pysäköintihallipaikkaa.Kuntoile oman kodin kuntosalilla
Tästä talosta löytyy upouusi kuntosali asukkaidemme käyttöön. Kuntosali on korkealuokkaisesti varusteltu ja siellä voi käydä vapaasti kuntoilemassa aamusta iltaan. Kuntosalit ovat nousseet asumisen palveluita koskevissa kyselyissämme kärkisijoille, ja siksi haluamme niitä asukkaiden iloksi tuoda.

Liikunnan iloa!

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2015

Energy rating C

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kalasatama

Lähitulevaisuudessa Kalasatamasta löytyvät kattavat palvelut alueen asukkaille. Lähikaupasta löytyvät jo nyt arjen perustarpeet. Kauppakeskus rakennetaan Kalasataman metroaseman yhteyteen. Koulu ja päiväkoti ovat puolestaan rakenteilla viereiseen kortteliin, Junonkadun varteen.

Julkiset liikenneyhteydet niin bussilla kuin metrolla ovat hyvät. Kevyenliikenteen silta suoraan Mustikkamaalle valmistuu vuoden 2016 aikana. Asuntojen läheisyyteen on lisäksi rakenteilla rantapromenadi sekä viihtyisiä puistoalueita.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.