Hakaniemenranta 30 B 59, Merihaka, Helsinki

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 618 currently vacant homes listed?

Valoisa kolmio lasitetulla parvekkeella hyvien kulkuyhteyksien äärellä Hakaniemenrannassa.

Lattiassa on vaalean sävyistä laminaattia ja seinät on valkoiset/harmaat/vaaleanruskeat. Keittiössä valkoiset kaapinovet puunupeilla ja työtasot ovat puunväriset sekä välitilan laatat valkoiset, astianpesukone liitännät. Kylpyhuoneessa vaalean sininen laatta lattiassa ja valkoiset tapetit seinissä sekä pesukone mahdollisuus. Erillinen wc on juuri uusittu.

HUOM! Tämän talon kaikki kylpyhuoneet remontoidaan loppuvuoden 2018 ja alkuvuoden 2019 aikana. Tämän asunnon osalta alustava arvio aloituspäivästä on  aloituspäivämäärä on 21.1.2019. Remontti kestää noin kuukauden (jos joudutaan kuivattamaan, niin kauemmin) Uusimistyö tulee parantamaan asumisviihtyvyyttä, jonka vuoksi korotamme vuokria remontista johtuen 30 euroa. Korotukset astuvat voimaan seuraavan kuukauden aikana remontin valmistumisesta.

Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Mikäli kiinnostuit asunnosta, toimi nyt ja vuokraa tämä upea koti!

Hakaniemenranta 30

Meren rannalla Merihaassa sijaitseva kerrostalo on hyvien liikenneyhteyksien äärellä ja Hakanimen palveluiden läheisyydessä. Talosta on osittain merinäköala. Merihaan alla sijaitsevassa hallissa kulkee Haapaniemenkatu, jossa voi odotella bussia sateelta suojassa. Pihalla on lapsille leikkipaikka.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.
- Pihakoutsin treenit omassa pihapiirissä ja lähiluonnossa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1980

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1620 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Merihaka

Merihaka sijaitsee meren äärellä, lähes keskellä kaupunkia. Alueen asukkaita palvelevat Hakaniementori ja Hakaniemenhalli monipuolisine palveluineen. Alueelta erittäin hyvät kulkuyhteydet keskustaan, jonne kävelymatkaakaan ei kerry kuin 10 minuuttia. Suuret autopaikoitustilat löytyvät torin alle rakennetusta hallista. Rannasta on kesäisin kuljetus Suomenlinnaan reittiveneillä. Pihakannen päällys on varattu jalankulkijoille, ja myös Merihaan palvelut löytyvät sieltä. Merihaassa toimii lähikauppa, apteekki, lounasravintola, urheilukeskus Merihaan Pallotalo sekä kaksi baaria, Meripub ja Sir Oliver. Kulttuurielämää rikastuttaa rantakadun laidalle ankkuroitu ravintolalaiva Wäiski tapahtumineen.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.