Iso Roobertinkatu 30 A 28, Punavuori, Helsinki

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 466 currently vacant homes listed?

Vuokraa tämä ihastuttava ylimmän kerroksen koti !

Nauti asumisesta ihan kaupungin ytimessä, kattojen korkeudella talon ylimmässä kerroksessa ja vieläpä talon päädyssä kävelykadun puolella! Pikkukeittiötilassa kaikki tarpeellinen oman ruuan valmistamiseen ja säilyttämiseen, mm. uuni mikrotoiminnalla. Eteisen ja modernin keittiön alasokkeleihin on asennettu led-valonauha, joka tuo tunnelmallista valoa huoneistoon. Kylpyhuoneessa on säilytykseen pystykaappi ja laatikosto altaan alla, suihkukulma peseytymiseen ja pyykinpesukoneelle tilavaraus.

Iso Roobertinkatu 30

Alun perin 60-luvulla rakennettujen toimistotalojen tilalle, aivan Helsingin keskustan sykkeeseen Iso Roobertinkatu 30:een valmistuu 32 käteväpohjaista ja tyylikästä kaupunkikotia tammikuussa 2019. Näyttävissä asunnoissa on laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Lattiat ovat tyylikästä tumman harmaan tammen sävyistä vinyylilankkua, joka kestää hyvin kulutusta.

Asuntojen valkoisissa keittiökalusteissa on vetiminä kokopitkät sormiurat ja laatikostoissa sekä ovissa on jarrumekanismi. Keittiötasot ovat kaunista vaaleaa kiveä, johon kalustevälitilan viininpunainen taustamaalattu lasi tuo näyttävää kontrastia. Yläkaappien alle sijoitetut LED-valaisimet tuovat kauniisti valoa keittiöön. Keittiöissä on kalustepeitteinen jääkaappipakastin, uuni mikroaaltotoiminnolla, asunnon koosta riippuen joko 2- tai 4-levyinen induktiotaso ja astianpesukone.

Tyylikkäissä kylpyhuoneissa tumman kiven ja vaalean puun sävyt luovat modernin, mutta silti maanläheisen tunnelman. Kylpyhuoneissa on vaalean saarnin sävyiset seinä- ja allaskaapit, valkoinen keraaminen allas sekä kirkaslasinen suihkuseinä. Kylpyhuoneiden lattioita koristaa musta mosaiikki -laatoitus, suihkunurkkauksien lattiassa on musta kolikkolaatoitus. Kylpyhuoneissa ja eteisessä on kattoon upotetut LED-valaisimet. Kaikkien asuntojen kylpyhuoneissa on tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Kaikissa asunnoissa on ranskalainen parveke ja osassa yläkerran asuntoja on tilava parvi täyshuonekorkeudella. Asunnoissa on lisäksi sisäänrakennettu äänentoistojärjestelmä tuomassa lisämukavuutta asumiseen.

Asukkaiden käytössä on yhteinen pesutupa, sauna, ulkoiluvälinevarastot sekä huoneistokohtaiset irtaimistovarastot. Talon sisäpihalla on suojaisa ja viihtyisä oleskelualue. Talossa on asuntojen lisäksi katutasolla liiketila ja kolme pientoimistoa.

Tutustu tarkemmin Iso Roobertinkatu 30 markkinointimateriaaleihin.

Laajakaistayhteys sisältyy vuokraan ja lemmikit ovat tervetulleita. Vesimaksu on 18€/hlö/kk.

Talo on savuton. Tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteistiloissa on kielletty. Tupakointipaikka löytyy piha-alueelta.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Newly constructed property, to be completed 1.1.2019.

Building type Apartment building

Year of construction 1.1.2019

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Punavuori

Punavuori on historiallinen ja urbaani kaupunginosa Helsingin keskustan sykkeessä. Alue on tunnettu yhteisöllisyydestään ja omaleimaisista pienyrityksistä, kahviloista ja kaupoistaan. Punavuoren kaduilla järjestetään kirpputoreja sekä kaupunki- ja musiikkitapahtumia. Alueella on muutenkin laaja kulttuuritarjonta erilaisten taidegallerioiden, Aleksanterin teatterin ja lähellä sijaitsevan kulttuuri- ja monitoimitalo Nosturin muodossa. Suosittu Koffin puisto ja Hietalahden rantabulevardi tuovat ilahduttavan lisänsä urbaaniin kaupunginosaan. Päivittäispalvelut löytyvät läheltä ja alueella pääsee keskeisen sijainnin ansiosta liikkumaan kätevästi niin raitiovaunulla kuin kävellen tai pyöräillen.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.