Käenkuja 8 D 11, Sörnäinen, Helsinki

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kaupunkiasumista parhaillaan - loistavalla paikalla sijaitsevassa asunnossa! 

Viihtyisä kolmio talon kolmannessa kerroksessa, hissi on. Asunnossa on pyökkilaminaatti ja vaaleilla sävyillä maalatut seinät. Omatoimimaalausta on varten on mahdollisuus saada maalit ja tarvikkeet. Tästä pääset tutustumaan Lumo sisämaalikartastoon.

Keittiössä valkeat puureunuksiset kaapit, astianpesukonetta varten on liitännät valmiina. Kylpyhuoneessa muovimatto ja seinissä laatta, pyykinpesukonetta varten on liitännät. Erillinen wc. Omassa saunassa pääsee lämmittelemään talven koleina iltoina ja saunan jälkeen mahdollisuus vilvoitella lasitetulla parvekeella.

Metro-asema sijaitsee lähettyvillä ja Hämeentielle on vain kiven heitto. Hämeentietä pitkin kulkee useampia raitiovaunulinjoja.

Taloyhtiöstä löytyy myös autohalli, josta halutessaan voi varata oman autohallipaikan.

 

Käenkuja 8 D

Kaupungin sykkeessä, upealla paikalla sijaitseva hissillinen kerrostalo, josta on loistavat liikenneyhteydet metrolla, raitiovaunulla sekä bussilla. Asukkaiden yhteiskäytössä on pyörävarasto sekä maksuton pesutupa kuivaushuoneineen.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- Pihakoutsin treenit omassa pihapiirissä ja lähiluonnossa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2002

Energy rating F2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1796 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Sörnäinen

Kaupunkiasumista meren läheisyydessä. Sörnäinen on lähes Helsingin keskustaan luettava alue Hakanimen torin kupeessa. Alueen peruspalvelut ovat kattavat ja lyhyellä kävelyetäisyydellä. Kulttuuri- ja ravintolaviihde löytyy vierestä. Myös ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet löytyvät läheltä, suurten puistojen ja merenlahtien ympäriltä. Useat raitiovaunulinjat kulkevat Hämeentietä pitkin sekä Sörnäisten metroasema palvelee alueen asukkaita. Tiheästi rakennetulla alueella on pienasuntojen osuus Helsingin suurin.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.