Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Kantelettarentie 15 A 15, Kannelmäki, Helsinki

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 777 currently vacant homes listed?

Rauhallisen sisäpihan puoleinen yksiö kävelymatkan päässä kauppakeskus Kaaren palveluista!

Tämän kodin yhdelle seinälle sijoittuva keittiö on linjakas ja huoneen suuri ikkuna tuo tähän kotiin runsaasti luonnonvaloa. Huoneen kulmaukseen saat sijoitettu esim. ruokapöydän tai pienen makuusopin. Pieni lasitettu parveke on idän suuntaan. Talon 4.krs asunnot ovat sisäpihan puolella pihakannen tasossa.

Tässä Lumovuokrakodissa on harmaan sävyinen laminaatti lattiassa ja valkoiseksi maalatut seinät. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi.

Keittiössä on valkoiset kaapinovet metallivetimillä ja työtasot sekä välitilan laatat ovat harmaat, keraaminen liesi ja astianpesukone kuuluvat varustukseen. Kylpyhuoneessa on harmaa laatta lattiassa ja valkoiset laatat seinissä sekä pyykinpesukoneelle on mahdollisuus. Luksusta arkeen tuo lasitettu parveke.

Huom! Kuvat on otettu kohteen valmistumisen yhteydessä asunnosta, jossa on lähes vastaava pohjaratkaisu.

Lumo-kodissa pääset nauttimaan monista eduista koko asumisajan.

Vuokraa ja ihastu Kannelmäessä!

Kantelettarentie 15

Viihtyisään ja kauniin vehreään Kannelmäkeen, erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrelle, on valmistunut keväällä 2019 vuokrakoteja. Kantelettarentie 15:ssä on 45 nykyaikaista ja käytännöllistä Lumo-kotia. Kodeissa on useita erilaisia pohjaratkaisuja yksiöistä kolmioihin.

Kotien sisustuksessa ja kalusteissa vaihtelevat raikkaan valkoisen ja graafisen harmaan sävyt ja lattia ovat kaunista tammilaminaattia. Keittiöissä on kalusteuuni, keraaminen liesitaso sekä astianpesukone. Yksiöissä ja kaksioissa on jääkaappipakastin ja kolmioissa erillinen jääkaappi ja pakastinkaappi. Yksiöissä on ranskalainen ja kaksioissa sekä kolmioissa lasitettu parveke.

Talossa on asukkaiden arkea helpottamassa talopesula ja kuivaushuone, joiden lisäksi talossa on asukkaiden iloksi talosauna. Talon asukkaille on yhteensä 26 lämpötolpallista autopaikkaa kylmässä pysäköintihallissa. Osa paikoista sijaitsee väliaikaisesti ulkona, kunnes naapuritontin rakentaminen valmistuu.

Huomioithan, että tämän talon piha-alueet ovat yhteisessä käytössä naapuritalojen kanssa. Savuttomuus koskee Lumo-talon asuntoja, parvekkeita sekä talomme yhteistiloja.

Tutustu tarkemmin Kantelettarentie 15:n markkinointimateriaaleihin.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1.5.2019

Energy rating C

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, laundry room Laundry room in the same building., drying room, bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1064 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided or your needs.

Find out more

Kannelmäki

Kannelmäessä on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet, kattavat palvelut sekä viihtyisät ulkoilumahdollisuudet. Helsingin keskustaan pääsee kätevästi ja nopeasti junalla ja bussilla. Autolla on hyvät yhteydet itään, länteen ja pohjoiseen Vihdintietä, Hämeenlinnanväylää sekä Kehä 1:stä pitkin. Kannelmäessä sijaitsevasta Kauppakeskus Kaaresta löytyy Prisma, noin 80 erikoisliikettä, Sokos-tavaratalo ja Kylä-ravintolakokonaisuus. Alueelta löytyy myös ala- ja yläaste, päiväkoteja, terveysasema, apteekki, kirkko sekä kirjasto.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.