Kantelettarentie 15 A 18, Kannelmäki, Helsinki

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 739 currently vacant homes listed?

Ylimmän kerroksen näppärä kaksio vaatehuoneella!
Keittotilan kiinteä työpöytäsaareke rajaa tilaa olohuoneeseen. Makuuhuone on tilava ja siihen mahtuu hyvin parisänky. Makuuhuoneesta on käynti myös liukuovelliseen vaatehuoneeseen.
Olohuoneesta on käynti pinelle parvekkeelle, joka on etelän ja Kantelettarentien suuntaan.
Talon 4.krs asunnot ovat sisäpihan puolella pihakannen tasossa

Kantelettarentie 15

Viihtyisään ja kauniin vehreään Kannelmäkeen, erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrelle, valmistuu toukokuussa 2019 upouusia vuokrakoteja. Kantelettarentie 15:sta tulee yhteensä 45 nykyaikaista ja käytännöllistä Lumo-kotia. Kodeissa on valittavana useita erilaisia pohjaratkaisuja yksiöistä kolmioihin.

Kotien sisustuksessa ja kalusteissa vaihtelevat raikkaan valkoisen ja graafisen harmaan sävyt ja lattia ovat kaunista tammilaminaattia. Keittiöissä on kalusteuuni, keraaminen liesitaso sekä astianpesukone. Yksiöissä ja kaksioissa on jääkaappipakastin ja kolmioissa erillinen jääkaappi ja pakastinkaappi. Yksiöissä on ranskalainen ja kaksioissa sekä kolmioissa lasitettu parveke.

Talossa on asukkaiden arkea helpottamassa talopesula ja kuivaushuone, joiden lisäksi talossa on asukkaiden iloksi talosauna. Talon asukkaille on yhteensä 26 lämpötolpallista autopaikkaa kylmässä pysäköintihallissa. Osa paikoista sijaitsee väliaikaisesti ulkona, kunnes naapuritontin rakentaminen valmistuu.

Tutustu tarkemmin Kantelettarentie 15:sta markkinointimateriaaleihin.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- Helpota muuttoa tilaamalla asennuspalvelu.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Newly constructed property, to be completed 1.5.2019.

Building type Apartment building

Year of construction 1.5.2019

Energy rating C

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kannelmäki

Kannelmäessä on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet, kattavat palvelut sekä viihtyisät ulkoilumahdollisuudet. Helsingin keskustaan pääsee kätevästi ja nopeasti junalla ja bussilla. Autolla on hyvät yhteydet itään, länteen ja pohjoiseen Vihdintietä, Hämeenlinnanväylää sekä Kehä 1:stä pitkin. Kannelmäessä sijaitsevasta Kauppakeskus Kaaresta löytyy Prisma, noin 80 erikoisliikettä, Sokos-tavaratalo ja Kylä-ravintolakokonaisuus. Alueelta löytyy myös ala- ja yläaste, päiväkoteja, terveysasema, apteekki, kirkko sekä kirjasto.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.