Karavaanikuja 2 I 199, Rastila, Helsinki

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 559 currently vacant homes listed?

Harvoin tarjottavissa koti, joka kahdessa tasossa talon ylimmissä kerroksissa

Tässä huoneistossa pääset nauttimaan päätykodin rauhallisuudesta ja upeista maisemista talon ylimmissä kerroksissa.

Koti on suunniteltu toimivaksi vaikkapa eri sukupolvien asunnoksi. Alakerrassa on olohuoneen ja keittokomeron lisäksi toinen kodin makuuhuoneista. Kylpyhuone pesukoneliitännällä sijoittuu samaan kerrokseen. Olohuoneesta on käynti pienelle lasitetulle parvekkeelle.

Yläkerta tavallista korkeampaa huonetilaa. Tilavan makuuhuoneen yhteydessä wc ja säilytystilaa. Yläkerran olohuoneesta pääset kodin upealle, suurelle päätyterassille viettämään aikaa ja ihailemaan esteettömistä kauniista merellisistä näkymistä.

Karavaanikuja 2

Rastilan metroaseman naapuriin, leirintäalueen viereen, on rakenteilla moderneja ja tyylikkäitä kaupunkikoteja. Kulkuyhteydet ovat sukkelat niin metrolla, bussilla kuin autoillenkin. Kaksi komeaa kerrostaloa valmistuu vaiheittain niin, että 7-kerroksinen talo (D-G –raput) valmistuu marraskuussa 2017 ja 9-kerroksinen talo (H-I –raput) tammikuussa 2018, ja asuntoja tulee yhteensä 200 kpl.

Kodit ovat pääosin yksiöitä ja kaksioita, mutta mukaan mahtuu myös kompakteja kolmioita sekä erikoisuutena viisi 2-kerroksista asuntoa. Asunnoilla on lasitetut parvekkeet ja ylimmän kerroksen 2-tasoisilla kodeilla lasitetut kattoterassit. Asuntojen pintamateriaalit sopivat monen tyyliselle sisustajalle: lattioissa on vaalea tammilaminaatti, keittiöt ovat raikkaan valkoiset tummanharmain kivijäljitelmä-työtasoin, kodinkoneet ovat Rosenlewin malliston erillinen keraaminen liesitaso, rst-pintainen integroitu kalusteuuni, valkoiset jää-pakastinkaappi sekä astianpesukone. Kylpyhuoneissa on trendikäs musta laattalattia, jossa varpaita lämmittää mukavuuslattialämmitys. Seinät ovat valkoiset, tehosteena yhdellä seinällä kaunis vaaleanharmaa viivapintainen laatta. Taloista löytyy hyvät varastotilat, asukkaiden yhteinen kerhotila eli Lumo-lounge, saunatilat sekä maksuton pesutupa ja kuivaushuoneet. Lumo-asukkaat voivat myös hypätä yhteiskäyttöautojen rattiin, joita tulee asukkaiden käyttöön kuusi kappaletta. Yksi yhteiskäyttöautoista on pakettiauto, muut henkilöautoja. Autopaikkoja on yhteensä 71 kpl. Moottoripyöräpaikkoja on 3 kpl. Autopaikkoja on 51 kpl Karavaanikujan puolilämpimässä kellarikerroksessa, naapuritalo Retkeilijänkatu 2:n kylmässä autohallissa on 17 paikkaa. Laajakaistayhteys sisältyy vuokraan. Talo on savuton. Tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteistiloissa on kielletty. Tupakointipaikka löytyy piha-alueelta. Asumisaika vähintään kolme kuukautta vuokrasopimuksen alkamisesta.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Building information

Newly constructed property, to be completed 1.1.2018.

Building type Apartment building

Year of construction 11/2017 ja 1/2018

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Rastila

Rastila on kasvava kaupunginosa Vuosaaressa, Itä-Helsingissä metroradan varrella. Rastilaan rakennetaan parhaillaan uusia asuintaloja ja lähivuosina siitä muodostuukin moderni kaupunkiasumisen alue. Uudet ja vanhemmat talot, palvelut metroradan ja Vuotien ympäristössä yhdessä vehreän leirintäalueen kanssa, tekevät alueesta viihtyisän ja sopivan monenlaisille asukkaille ja elämänvaiheille. Lähellä on useita kouluja ja päiväkoteja. Leirintäalueen uimaranta on avoinna niin kesäisin kuin avantouintiin talvisinkin. Kulkuyhteydet keskustan suuntaan ovat erinomaiset. Kattavat ostosmahdollisuudet löytyvät kauppakeskus Columbuksesta ja kauppakeskus Itiksestä. Lähellä on myös Vuosaaren Aurinkolahti viihtyisine rantabulevardeineen.

Rastilan alueen Lumo-asukkaiden käytössä on kuusi yhteiskäyttöautoa, joista yksi on pakettiauto.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.