Katariina Saksilaisen katu 11 B 20, Vanhankaupunginkoski, Helsinki

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 544 currently vacant homes listed?

Siistikuntoinen koti loistavalla paikalla!

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva tilava yksiö etsii uutta asukasta! Asunnossa asutaan tällä hetkellä, kuvat ovat otettu ennen nykyisen asukkaan muuttoa huoneistoon.

Asunnossa on kaunis tammensävyinen laminaattilattia. Seinät ovat maalattu valkoisella, yksi seinä on maalattu harmaalla sävyllä. Seinissä on hieman asumisen jälkiä, tarjoamme uusille asukkaille halutessaan maalit ja tarvikkeet ilmaiseksi Lumo-asuntoon.

Tässä kodissa on hyvä ja selkeä pohjaratkaisu. Kaikki asuinneliöt ovat tehokkaasti käytössä! Keittiössä on siistit valkoiset kaapinovet, välitilan laatat ovat tummansinisen sävyiset. Kylpyhuone on tyylikkäästi laatoitettu. Astianpesukoneelle ja pyykinpesukoneelle löytyvät liitännät. Asunnon varustukseen kuuluvat sälekaihtimet.

Parvekkeen oven sälekaihdin uusitaan ja yksi keittiön kaapinovi kiinnitetään takaisin paikoilleen. Kylpyhuoneen suihkunurkan silikoni- ja laattasaumat uusitaan. Asunto viimeistellään huolellisella loppusiivouksella.

Talo sijaitsee aivan Vanhankosken rannan tuntumassa. Parvekkeelta voit nauttia kosken pauhusta ja tuoksusta. Taloyhtiö on peruskorjattu vuonna 2008.

Mikäli kiinnostuit asunnosta, toimi nyt ja vuokraa kaunis koti itsellesi!

Katariina Saksilaisenkatu 11 B

Asunnoista kuulet kosken kuohuntaa. Tähän veden tuomaan rauhoittavaan tunnelmaan pystyt virittäytymään talon ullakkokerroksessa sijaitsevalla saunaosastolla, josta avautuu upea ja ainutlaatuinen maisema ympärillä olevaan historialliseen ja luonnonläheiseen miljööseen. Talossa on viihtyisä piha-alue, josta lapsille löytyy keinu ja hiekkalaatikko. Talo on rakennettu Arkkitehti Aarne Ervin suunnittelemana vuonna 1946. Asunnot ovat peruskorjattu vuonna 2008 vastaamaan nykyajan vaatimuksia kuitenkin vanhaa kunnioittaen. Talossa on kerhohuone. Ilmainen pesutupa kuivaushuoneineen sijaitsee Katariina Saksilaisen katu 11A:ssa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1946

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Viikki / Vanhakaupunki

Upean vanhankosken rannalle, kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen miljööseen rakennettu alue luo luonnonläheisen tunnelman Katariinankosken asukkaille. Täällä voi harrastaa vaikkapa perhokalastusta. Kävelymatkan päässä ovat laajat ulkoilualueet luontopolkuineen, lintutornit sekä viehättävät pikku saaret. Vanha voimalaitosalue lukuisine vanhoine rakennuksineen on suosittu ulkoilukohde. Aivan talojen vieressä sijaitsee ravintola ja tapahtumakeskus Koskenranta. Keskustan valot kajastavat iltahämärässä kosken yli, joten näky on kuin postikorttimaisemasta. Keskustaan on hyvät bussiyhteydet ja kävelymatkan päässä on Arabianrannan palvelut.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.