Konalantie 14 A 13, Pitäjänmäki, Helsinki

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Valoisa läpitalon kolmio parvekkeella Pitäjänmäessä. 

Asunnossa laminaattilattia ja valkoiseksi maalatut seinät. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Keittiöstä löydät valkoiset kaapinovet puureunoilla ja nupeilla, valkoiset työtasot ja välitilan laatta on vaaleanruskea. Keittiöön on mahdollista asentaa oma astianpesukone, liitännät ja paikka löytyy. Kylpyhuoneen seinät ovat laatoitetut, sävy vaaleanruskea ja lattiana on muovimatto, joka on myös sävyltään vaaleanruskea. Kylpyhuoneeseen mahtuu loistavasti pesukone ja liitännät löytyvät. Erillisessä wc:ssä on muovimatto lattiassa, valkoiseksi maalatut seinät sekä osalaatoitus. Kodissa on tilava parveke, joka avautuu taloyhtiön pihalle ja parkkipaikalle.

Alue on vehreää ja rauhallista. Bussit kulkevat Konalantietä pitkin ja Pitäjänmäen juna-asema on pienen kävelymatkan päässä. Junalla pääsee Pitäjänmäen asemalta keskustaan 10-15 minuutissa.

Vuokraa, tutustu ja rakastu!

Konalantie 14

Nelikerroksisella talolla on vehreä piha-alue. Pitäjänmäen paikallisjuna-asema sijaitsee 750 metrin päässä. Bussipysäkit ovat aivan talon vieressä. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa ja kuivaushuoneet.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1984

Energy rating F

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1554 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Pitäjänmäki

Vehreä ja rauhallinen asuinalue noin kymmenen kilometrin keskustasta, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Peruspalvelut löytyvät alueelta. Ostoskeskus Selloon voit matkata kätevästi paikallisjunalla. Myös Kauppakeskus Ristikko on lähettyvillä. Talin golf-kentän ympäristö on kaunis ja vehreä paikka liikkua sekä harrastaa.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.