Kurjenkellonkuja 2 B 11, Kurkimäki, Helsinki

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 571 currently vacant homes listed?

Kolmannen kerroksen kaksio omalla valoisalla lasitetulla parvekkeella.

Asunnossa on vaalea muovimatto ja pääosin valkoisella maalatut seinät, joissa on jonkin verran kiinnitysjälkiä. Eteisessä ja keittiössä on tehosteseinät harmaalla. Makuuhuoneessa on tehosteseinä ruskealla.

Keittiössä on valkoiset kaapistot puureunuksin ja metallivetimin. Välitilalaatat ja työskentelytasot ovat valkoiset. Astianpesukoneelle löytyy liitännät. Keittiöön mahtuu neljän hengen pöytäryhmä.
Kylpyhuoneessa on harmaa massalattia ja valkoiset sekä ruskeat laatat. Pesukoneelle löytyy liitännät.

Olohuoneeseen on ovi, joten tämä asunto sopii hyvin vaikka kimppaasunnoksi. Lisäksi asunnossa on tilava vaatehuone ja sälekaihtimet. Lasiteltu parvekkeelta on näkymät sisäpihalle.

Vuokraa ja rakastu!

Kurjenkellonkuja 2

Vaaleat kolme- ja neljäkerroksiset talot sijaitsevat vehreällä alueella. Suojaisalla sisäpihalla on lapsille leikkipaikka. Asukkaiden yhteiskäytössä on talosauna sekä maksuton pesutupa kuivaushuoneineen. Aivan talon vieressä on bussipysäkki.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1984

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1128 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more