Lauttasaarentie 27 A 16, Lauttasaari, Helsinki

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 559 currently vacant homes listed?

Etsitkö itsellesi toimivaa yksiötä, tässä sinulle loistava valinta.

Valoisa yksiö hyvien kulkuyhteyksien ja ulkoilumahdollisuuksien äärellä merellisessä Lauttasaaressa.

Asunnossa on vaalea laminaatti lattiassa ja valkoiset/kirjavat seinät, joissa pientä asumisen jälkeä, mutta asukkaat saavat halutessaan maalit ja tarvikkeet Lumo asuntoon.

Keittiössä valkoiset kaapinovet metallivetimillä ja työtasot sekä välitilan laatta ovat harmaat, astianpesukone kuuluu varustukseen. Kylpyhuoneessa harmaa laatta lattiassa ja valkoinen seinissä sekä pesukone mahdollisuus.

Mikäli haluat asua loistavalla sijainnilla vanhaa tyyliä henkivässä talossa, niin toimi nyt ja vuokraa itsellesi uusi koti!

Lauttasaarentie 27

Lauttasaaren keskustasta, vastapäätä vuoden 2016 lopulla avattua uutta kauppakeskusta ja tulevaa metroasemaa, löytyy sisätiloiltaan ja talotekniikaltaan vuonna 2016 täysin uusittu nelikerroksinen talo.

Alun perin 1950-luvulla rakennettu talo on säilyttänyt aikakaudelle tyypillisen tunnelman sekä avarat ja selkeät pohjaratkaisut. Asunnoissa on kätevät liukuovikomerot sekä alkuperäiset, kunnostetut puiset väliovet. Osassa asunnoista on vaatehuone tai reilu vaatekomero ja kymmenessä kodissa myös parveke. Vanha veräjähissikin on saanut uuden tekniikan.

Raikkaanvalkoiset keittiöt saavat ilmettä harmaiden laminaattilattioiden sävyyn sointuvista työtasoista. Keittiöiden moderniin varusteluun kuuluvat astianpesukone, uuni ja keraaminen liesi sekä jääkaappipakastin tai pienissä asunnoissa pakastelokerolla varusteltu jääkaappi. Kotien kosteissa tiloissa on harmaat lattiat ja valkoisiksi laatoitetut seinät, joiden lisäksi kylpyhuoneita elävöittää tyylikkään harmaa tehosteseinä. Kylpyhuoneista löytyy myös kätevät vesikiertoiset kuivauspatterit. Asunnot ovat savuttomia. Suojaisa ja vehreä sisäpihakin on uusittu ja sinne on rakennettu uusi lasten leikkialue hiekkalaatik-koineen ja keinuineen. Pihalta löytyy 3 autopaikkaa. Alueella on lisäksi käytössä asukaspysäköinti-järjestelmä. Talon alakerrassa on kolme liiketilaa.Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1958 Peruskorjattu 2016

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Lauttasaari

Suosittu ja yhteisöllinen Lauttasaaren kaupunginosa sijaitsee Länsi-Helsingissä, noin 5 km päässä keskustasta. Vehreällä ja merellisellä alueella on paljon 50- ja 60-luvuilla rakennettuja kerrostaloja sekä upeat hiekkarannat ja ulkoilumaastot.

Rakenteilla oleva länsimetro tulee kulkemaan Lauttasaaren läpi. Saaren keskelle rakennetaan Lauttasaaren metroasema sekä uusi ostoskeskus. Lauttasaaren länsirannalle Länsiväylän kupeeseen rakennetaan Koivusaaren metroasema. Molemmat asemat ja uusi ostoskeskus avataan liikenteelle loppuvuodesta 2016.

Metron tuloon asti Lauttasaarentien kautta kulkee useita Kampin keskuksesta Espooseen ajavia bussilinjoja T-tunnuksella.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.