Lehtisaarentie 14 as. 23, Lehtisaari, Helsinki

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vuokraa tämä ihastuttava koti. Tasokas varustelu, hyvä pohjaratkaisu ja ajattomat materiaalit takaavat tyylikkään tunnelman. Alakerta on rauhoitettu nukkumiselle ja siellä sijaitsevat kolme makuuhuonetta sekä kylpyhuone. Yläkerrassa sijaitsevat saunaosasto, kirjastonurkkaus ja tämän kodin keskipiste; olohuone- ja keittiötila, josta on käynti hulppealle terassille. Terassi on osittain lasitettu; ovesta astuttaessa on ensin lasitettu osuus jonka jälkeen terassi on avonainen. Terassi tuo kesällä luksusta niin vieraiden kestittämiseen kuin perheen arkiruokaluun ja sopii erinomaisesti myös alkusyksyn brunssin nautiskeluun. Meri pilkottaa talojen ja puiden välistä. Huoneistossa on sähköinen mukavuuslattialämmitys eteisessä, keittiössä ja kylpyhuoneissa, kustannus tulee asukkaalle osana käyttösähköä. Asunnon vuokraan sisältyy autotallipaikka nro 14.

Huoneiston markkinointikuvat on otettu kohteen valmistumisen jälkeen vuonna 2016. Asunnossa on asuttu valokuvauksen jälkeen.

Lehtisaarentie 14

Uniikki kohde arvostetulla alueella
Haluatko asua merellisessä ympäristössä, arvostetulla alueella Lehtisaaressa? Nämä tasokkaasti remontoidut kodit sijaitsevat meren rannalla vehreässä Lehtisaaressa. Näissä kodeissa viihtyy niin pieni kuin isompikin perhe, mutta asunnot sopivat erinomaisesti myös edustus- tai työsuhdeasunnoiksi.

Talot ovat valmistuneet peruskorjauksesta vaiheittain vuoden 2016 lopulla – vuoden 2017 alussa.

Yhtiöön kuuluu kuusi vaaleaa rivitaloa, joissa on yhteensä 24 suurta asuntoa. Tontti rajoittuu itäpuolella rauhalliseen metsään ja etelässä merenrantaan. Asunnot ovat kaksitasoisia ja erinomaisen asumismukavuuden takaa joko maantasoterassi tai hulppea osittain lasitettu parveketerassi, joten täällä on mukava nautiskella brunssia niin kesähelteellä kuin alkusyksyn tunnelmallisina iltapäivinä. Osassa asunnoista on lisäksi asuntopiha.

Moderni, tasokkaasti varusteltu asunto toimivalla pohjaratkaisulla, hyvänkokoiset huoneet sekä usean asunnon upea merinäköala ovat syitä valita tämä kohde kodiksi. Kodin keskipisteenä toimii tyylikäs ja moderni avokeittiö, jonka yhteydessä on erinomaiset puitteet niin oman perheen tarpeisiin kuin vieraiden kestittämiseen. Lattiat ovat tammiparkettia ja seinät on maalattu valkoisiksi. Keittiöissä on tammiviilutetut yläkaapistot ja valkoiset alakaapistot sekä integroidut kodinkoneet. Kylpyhuoneissa on tyylikkäät harmaansävyiset kaakelit, huippuluokan kalusteet ja oma sauna tuo luksusta arkeen. Osassa asunnoista on moderni walk in -vaatehuone.

Täällä asut laadukkaasti, käytännöllisyyttä unohtamatta. Jos vaadit asumiselta tyylikkyyttä, laatua sekä helppohoitoisuutta, valitse tämä kohde.

Katso materiaaliluettelo täältä.

Building information

Building type Terraced house

Year of construction 1997, peruskorjaus 2016-2017

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Lehtisaari

Lehtisaari on ainutlaatuinen asuinalue Länsi-Helsingissä, Munkkiniemen kaupunginosassa. Ympäristö tarjoaa asukkaille kauniin luonnon lisäksi upeita uimarantoja sekä lenkkipolkuja. Saaren eteläosan puistoalue ja leikkipuisto tuovat virikkeitä perheen pienimmille. Lehtisaaressa on sekä päiväkoti että alakoulu, ja alueen ostoskeskuksesta löytyvät ruokakauppa, kahvila ja ravintola.

Lehtisaaresta on lyhyt matka niin Helsingin Munkkiniemeen kuin Espoon Otaniemeenkin. Länsimetron liikennöinti alkaa arviolta syksyllä 2016 ja matkaa Espoon Keilaniemen metroasemalle kertyy kilometrin verran. Alueen läpi kulkee myös bussilinjoja Helsingin keskustaan.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.