Lönnrotinkatu 30 E 78, Kamppi, Helsinki

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 530 currently vacant homes listed?

Ensimmäisen kerroksen uniikki kaksio omalla sisäänkäynnillä!Tässä päätyasunnossa on oma sisäänkäynti sisäpihalta ja eteisen vaatesäilytys jää perinteiseen tuulikaappiin. Keittotila ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa. Makuuhuoneesta on käynti suureen vaatehuoneeseen ja kylpyhuone on tilava, suihkun sijoittuessa omaan syvennykseen. Tässä valoisassa kodissa on ikkunoita kahdella seinustalla. Olohuoneen toisessa ja makuuhuoneen ikkunassa on syvät vanhan talon henkeen sopivat ikkunapenkit. Persoonallisuutta tuo katossa osittain näkyviin jätetyt betoniset kattopalkistot, jotka on maalattu valkoisiksi.

Huom. Tässä talossa vesimaksu on 18€/hlö/kk. Vesimaksu ei sisälly vuokraan.

Lumo-verkkokaupan kautta vuokratuissa uudiskohteiden asunnoissa tyytyväisyystakuu on voimassa siihen asti, kunnes pääset tutustumaan talon asuntoihin ja niiden materiaaleihin.

Varmista tämä uniikki asunto itselle!

Upeita, uusia koteja Kamppiin

Loistosijainnille Lönnrotinkatu 30:een on rakenteilla uusia, ainutlaatuisia kaupunkikoteja entisen toimistotalon tiloihin. Jykevä kivitalo on valmistunut alun perin vuonna 1938 ja saneerauksen myötä sinne tulee 41 tyylikästä asuntoa, jotka valmistuvat sydäntalvella 2018.Lönnrotinkatu 30

Lönnrotinkatu 30 muodostuu kahdesta rakennuksesta: vanhemman, kadun puolella sijaitsevan talon A- ja B-raput valmistuivat 1938 ja ne peruskorjattiin vuonna 2004. Sisäpihalla sijaitsevassa, nyt saneerattavassa, entisessä toimistorakennuksessa ovat C- D- ja E-raput. Tähän entiseen toimistotaloon valmistuu 41 uutta, upeaa Lumo-kotia helmikuun 2018 alussa. A- ja B-portaissa asuntoja on yhteensä 73 kpl. Talojen väliin jää suojaisa sisäpiha, joka kunnostetaan nyt remontin yhteydessä. Pihalle tulee oleskelu- ja leikkialue sekä istutuksia. Asukkaiden yhteiskäyttöön tulee saunaosasto, uuden ajan kerhohuone Lumo-lounge, maksuton pesutupa sekä kuivaushuone.

A- ja B-rappujen asunnot ovat persoonallisia ja niissä on toimivat pohjaratkaisut. Osasta näistä huoneistoista löytyy jokaisen kokkailijan unelma eli kaasuhella. Kaasu sisältyy asunnon vuokraan. A- ja B-rappujen asukkaat voivat käyttää nyt rakennettavia yhteistiloja C- D- ja E-rappujen asukkaiden kanssa.

Uudistetut C- D- ja E-rappujen asunnot miellyttävät vaativankin sisustajan silmää. Pintamateriaalit ovat huolella valitut ja ajattomat. Domus-keittiöissä on linjakkaan vetimettömät kaapistot, joissa vuorottelee raikkaan valkoinen ja graafinen harmaa sävy. Työtaso on tummaa komposiittikiveä, keittiön välitilassa on kaunis helmenvalkoinen levy. Kodinkoneina ovat kiertoilma-kalusteuuni, keraaminen liesitaso hipaisukytkimellä, astian

Building information

Newly constructed property, to be completed 1.3.2018.

Building type Apartment building

Year of construction A-B- raput 1938, C-D-E -raput 1.3.2018

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kamppi

Kamppi on keskustan ytimessä sijaitseva palvelujen ja liikenneyhteyksien keskittymä. Arkadianmäki ja Eduskuntatalo sijaitsevat naapurissa, kuten myös leffateatteri, taidemuseo ja Kampin liikekeskus kaikkine ravintoloineen ja erikoisliikkeineen. Kampissa sijaitsee bussiasema ja metroasema, ja ratikat kulkevat alueelta eri suuntiin kaupunkia. Kampissa on valtavasti työpaikkoja ja keskeinen sijainti sekä loistavat palvelut ovatkin tehneet alueesta erittäin suositun myös asuinpaikkana. Hietalahden eläväinen tori ja kauppahalli sijaitsevat myös lähellä. Kampista löytyy myös ihastuttavan vanhoja, kauniita rakennuksia, joita on kunnostettu vuosien myötä huolella ja niiden alkuperäistä ilmettä vaalien. Modernit, nykyaikaiset rakennukset ja hotellit, sekä persoonallinen puuarkkitehtuurin taidonnäyte Kampin kappeli yhdessä vanhojen arvokiinteistöjen kanssa, tekevät Kampista mielenkiintoisen kaupunkiasumisen keskuksen.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.