Mechelininkatu 6 A 9, Töölö, Helsinki

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Siisti yksiö hyvien loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Tämä Lumo-koti sijaitsee vain pienen kävelymatkan päässä Hietsun uimarannasta sekä keskustasta Töölössä. Olohuoneen lattiassa on tyylikäs puulankku ja laminaatit löytyvät keittiöstä ja eteisestä. Kodissa on valkoiset seinät ja keittiössä sama värimaailma jatkuu valkoisina kaapin ovina ja vaaleina välitilan laattoina. Keittiöstä löydät myös kaasuhellan. Kylpyhuone on laatoitettu vaalean sävyin ja sieltä löytyy myös pesukoneelle liitäntä mahdollisuus.

Uudelle asukkaalle tarjoamme muuttoetuna maalit ja tarvikkeet.

Rakastu Etu-Töölöön!

Mechelininkatu 6

Vanha kivitalo loistavien kulkuyhteyksien ja ulkoilumaastojen sekä upean Hietaniemen rannan läheisyydessä. Tässä talossa on töölöläistunnelmaa. Korkeat huoneet ja leveät ikkunalaudat luovat vanhan ajan henkeä. Talo on rakennettu vuonna 1932 ja perusparannus tehty 1977.

Osasta huoneistoista löytyy jokaisen kokkailijan unelma eli kaasuhella. Kaasu ei kuulu vuokraan, joten asukkaan tulee tehdä kaasusopimus Gasum Oy:n kanssa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1932

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Etu-Töölö

Etu-Töölö sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Kampin keskuksesta. Suosittu Hietaniemen uimaranta ja runsas vehreä puistoalue löytyvät kaupungin arvostetuimmalta alueelta. Kävelymatkan päässä sijaitsee mm. Temppeliaukion kirkko, joka on yksi Helsingin ykkösnähtävyyksistä. Kaikki Helsingin keskustan palvelut ja kaupat palvelevat alueen asukkaita.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.