Melkonkatu 12 B 36, Lauttasaari, Helsinki

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 622 currently vacant homes listed?

Valoisa kaksio lasitetulla parvekkeella rauhallisella alueella merellisessä Lauttasaaressa!

Kodissa on laminaattilattia ja seinät ovat maalatut. Seinissä on normaalia asumisen jälkeä ja tarjoamme uusille asukkaillemme omatoimimaalaukseen maalit ja tarvikkeet, näin saat tehtyä kodistasi oman näköisesi!

Kodin keittiössä on valkoiset kaapinovet metallivetimillä ja astianpesukone kuuluu asunnon varustukseen.

Kylpyhuone on laatoitettu tyylikkäästi ja pyykinpesukoneelle löytyvät liitännät.

Vuokraa vartissa, rakastu vuosiksi!

Melkonkatu 12 B

Siisti ja tyylikäs, vuonna 2010 valmistunut Lumo-talo tarjoaa laadukasta asumista merellisen Lauttasaaren Vattuniemessä, hyvien kulkuyhteyksien, palveluiden ja ulkoilumaastojen äärellä. Kirsikkana kakussa on kävelymatkan päässä oleva Lauttasaaren uimaranta!

Viihtyisissä asunnoissa on lasitetut parvekkeet, osassa voi nauttia myös oman terassipihan tuomasta rauhasta. Piha on kaunis ja siisti. Autoilijoilla on mahdollisuus vuokrata paikka autohallista. Käytössä ovat myös saunatilat ja pesula, jotka sijaitsevat naapuritalossa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- Pihakoutsin treenit omassa pihapiirissä ja lähiluonnossa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2010

Energy rating E

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Shared sauna Sauna in a different building., shared washing house Washing house in a different building., shared drying room Drying room in a different building., bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1410 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Lauttasaari

Suosittu ja yhteisöllinen Lauttasaaren kaupunginosa sijaitsee Länsi-Helsingissä, noin 5 km päässä keskustasta. Vehreällä ja merellisellä alueella on paljon 50- ja 60-luvuilla rakennettuja kerrostaloja sekä upeat hiekkarannat ja ulkoilumaastot.

Rakenteilla oleva länsimetro tulee kulkemaan Lauttasaaren läpi. Saaren keskelle rakennetaan Lauttasaaren metroasema sekä uusi ostoskeskus. Lauttasaaren länsirannalle Länsiväylän kupeeseen rakennetaan Koivusaaren metroasema. Molemmat asemat ja uusi ostoskeskus avataan liikenteelle loppuvuodesta 2016.

Metron tuloon asti Lauttasaarentien kautta kulkee useita Kampin keskuksesta Espooseen ajavia bussilinjoja T-tunnuksella.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.