Nordenskiöldinkatu 2 B 26, Töölö, Helsinki

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 489 currently vacant homes listed?

Vanhan talon tunnelmaa huippusijainnilla Töölössä!

Hissillisen talon kolmannessa kerroksessa sijaitseva koti etsii uusia asukkaita! Asunnossa asutaan tällä hetkellä, joten huoneistosta ei ole sisäkuvia.

Talo on rakennettu v. 1937 ja perusparannus on tehty v. 1995.

Asunnon yleiskunto on tällä hetkellä melko huono, mutta kuluneet muovimatot vaihdetaan tyylikkääseen laminaattilattiaan ja tapetit poistetaan seiniltä. Seinät ja katot maalataan valkoiseksi. Ikkunalaudat laitetaan myös kuntoon. Pääset siis muuttamaan suoraan remontista valmistuvaan asuntoon!

Asunnossa on loistava ja käytännöllinen pohjaratkaisu. Keittiöön saat hyvin mahtumaan ruokapöydän ja tilava vaatehuone tuo mukavasti lisää säilytystilaa huoneistoon.

Keittiössä on vaaleat kaapinovet ja astianpesukoneelle löytyvät liitännät. Kylpyhuoneen lattia on laatoitettu, seinät osittain laatoitettu/ maalattu. Remontin yhteydessä kylpyhuoneen katto ja maalatut seinäpinnat maalataan valkoiseksi, sekä sillikonisaumat uusitaan. Pyykinpesukoneelle löytyvät myös liitännät. Koko huoneistoon tullaan tekemään huolellinen siivous remontin jälkeen.

Mikäli etsit siistiä ja tilavaa asuntoa läheltä keskustaa, tämä koti on juuri sinulle! Jos kiinnostuit asunnosta, toimi nopeasti ja vuokraa koti itsellesi!

Nordenskiöldinkatu 2

Vanhan ajan tunnelmaa huokuva kivitalo, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Töölössä. Alueella on monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja loistavat kulkuyhteydet. Talo on rakennettu vuonna 1937 ja perusparannus on tehty vuonna 1995. Vesi sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1937

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, drying room, bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Taka-Töölö

Taka-Töölö sijaitsee keskeisellä paikalla kantakaupungissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Alueella on runsaasti mahdollisuuksia liikuntaan ja urheiluun: eläintarhan liikuntapuisto, jossa on Olympiastadion, pallokentät, jäähalli, Töölön kisahalli ja uimastadion sekä Töölönlahden ranta. Alueelta löydät myös Hesperian sairaala-alueen sekä meren rantaan ulottuvia laajoja puistoalueita, kuten Sibeliuksen puiston.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.