Taimistontie 4a A 10, Tali, Helsinki

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 468 currently vacant homes listed?

Ihana kaksio loistosijainnilla ja omalla saunalla Talissa!

Asunnossa on puun värinen laminaattilattia ja pääosin valkoiseksi maalatut seinät. Olohuoneessa on värikäs tapetoitu tehosteseinä ja keittokomerossa yksi seinä on keltainen. Makuuhuoneessa yksi seinä on maalattu hiekan väriseksi. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Keittiössä on liitännät astianpesukoneelle ja kylpyhuoneessa puolestaan pyykinpesukoneelle. Keittiössä on valkoiset kaapistot puureunuksilla ja metallivetimillä. Välilaatat ovat valkoiset. Keittiön yleisilmettä nostaa keraaminen liesi. Luksusta arkeen tuo oma sauna. Kylpyhuoneessa on vaaleanturkoosi muovimatto, sekä valkoiset laatoitetut seinät. Sisäpihan suuntaan olevalla parvekkeella on mukava vilvoitella saunomisen yhteydessä.

Vuokraa tästä persoonallinen koti itsellesi!

Taimistontie 4

Helsingin Talissa puistomaisella alueella, urheilupuiston vieressä sijaitseva hissillinen kerrostalo. Kolmiot ovat läpitalon huoneistoja. Asukkaiden yhteiskäytössä on maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1999

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1235 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Tali

Talissa on kaunis ja inspiroiva asuinmiljöö. Talista ja alueen lähistöltä löytyvät hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Alueella on muun muassa paljon jalkapallokenttiä, siirtolapuutarha ja hiihtoladut. Kartanon mailla toimii vuonna 1932 perustettu Helsingin Golfklubi. Talista on hyvät liikenneyhteydet Helsingin keskustaan.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.