Vedenottamontie 8 C 30, Vuosaari, Helsinki

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 593 currently vacant homes listed?

Ihana koti mainiolla alueella Vuosaaressa!

Valoisa kaksio parvekkeella kävelymatkan päässä Vuosaaren palveluista. Tämä koti tarjoaa uusille asukkailleen ihanan paikan elää.

Tammen sävyinen laminaatti lattiassa ja valkoiseksi maalatut seinät luovat mahdollisuuksia monenlaiseen sisustukseen. Muistathan että Lumo asukkaana saat veloituksetta maalit, joten saat kodistasi juuri omanlaisen! Keittiössä valkoiset kaapinovet metallivetimillä ja työtasot sekä välitilan laatat ovat valkoiset sekä omalle astianpesukoneelle mahdollisuus. Kylpyhuoneessa vihertävä muovimatto lattiassa ja valkoiset laatat seinissä, sekä pesukoneelle oma paikka. Omalla parvekkeella on ihanaa ja rentouttavaa viettää aikaa yksin ja ystävien kanssa.

 

Vuokraa tämä koti itsellesi - vuosiksi!

Vedenottamontie 8

Vedenottamontie 8:ssa on yhteensä 54 kaupunkikotia hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä. Vuosaaren metroasema ja kauppakeskus Columbus ovat kävelyetäisyyden päässä. Aurinkolahden uimarantaan on vain noin kilometrin matka ja lähellä sijaitsee myös useita puistoalueita. Viihtyisän kerrostalon kaikissa asunnoissa on huoneistokohtaiset saunat sekä parveke. Talosta löytyy asukkaiden käyttöön pesutupa ja kuivaushuone. B-rapussa on hissi. Autopaikkoja on mahdollisuus vuokrata alueen pysäköintiyhtiöltä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.
- Pihakoutsin treenit omassa pihapiirissä ja lähiluonnossa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1995

Energy rating E

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1038 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Vuosaari.

 

Vuosaari, Helsingin itäisin kaupunginosa antaa asukkailleen paljon. Palvelut löydät myös läheltä: kauppakeskus Columbuksesta löytyy kattavat ostosmahdollisuudet, koulut ja päiväkodit ovat kävelyetäisyydellä ja Rastilan metroasema kuljettaa sukkelasti keskustan suuntaan. Vuotalolla on kattavasti tapahtuma- ja kulttuuritarjontaa. Merellisen Aurinkolahden venesatama ja uimaranta tarjoavat harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Vuosaaressa on lisäksi useita puistoalueita ja mahtavat ulkoilumahdollisuudet. Kauppakeskus Itis monipuolisine liikkeineen ja palveluineen sijaitsee vain yhden metropysäkin päässä.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.