Von Daehnin katu 8 C 59, Viikki, Helsinki

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Ylimmän kerroksen kaksio Latokartanossa!

Tämä koti etsii uusia asukkaita! Asunnossa asutaan tällä hetkellä. Tässä kodissa on normaalia korkeampi huonekorkeus, joka tuo tyylikkäästi lisää avaruutta huoneistoon. Talo on valmistunut vuonna 2012. Huoneistossa on tammensävyinen parkettilattia. Seinät ovat valkoiseksi maalatut. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Huoneisto sijaitsee hissillisen talon kolmannessa kerroksessa, jossa voit nauttia ylimmän kerroksen rauhasta. Keittiössä on valkoiset kaapinovet metallivetimillä ja työtasot ovat valkoiset sekä välitilan laatat ovat siniset, keraaminen liesi ja astianpesukone kuuluvat varustukseen. Kylpyhuoneessa ruskea laatta lattiassa ja valkoiset seinissä sekä pyykinpesukoneelle on mahdollisuus. Lasitetusta parvekkeesta voit nauttia pitkälle syksyyn!

Mikäli kiinnostuit asunnosta, toimi nyt ja vuokraa tämä upea koti itsellesi!

Von Daehnin katu 8

Latokartanon viihtyisällä alueella sijaitseva Lumo-talo on puukerrostalo, jossa on valoisat ja vaaleasävyiset asunnot. Näissä Lumo-kodeissa on parkettilattiat. Keittiöissä on astianpesukone ja keraaminen liesi. Useissa asunnoissa on mahdollisuus vilvoitella lasitetulla parvekkeella omassa saunassa löylyttelyn jälkeen.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.
- Smartpost, posti omassa kotitalossa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2012

Energy rating D

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared sauna Sauna in a different building., shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1216 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Latokartano

Puistomaisista maisemistaan tunnettu Latokartano tarjoaa asukkailleen tasokkaat peruspalvelut, kuten lähikaupat, päiväkodit ja koulut. Yhteisöllisyyttä seudulle tuo paikallinen Vadelmakallion viljelypalsta-alue, viisi yhteiskäytössä olevaa asukastaloa sekä aktiivinen kaupunginosayhdistys.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.