Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Astreankatu 27 A 21, Hangonsilta, Hyvinkää

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 789 currently vacant homes listed?

Ihastuttava perhekoti talon päädyssä!

Tämä koti sijoittuu talon päätyyn, joten sijainti on rauhallinen ja maisemista voi nauttia kolmeen ilmansuuntaan. Eteinen on valoisa isojen ikkunoiden ansiosta. Keittiötilassa on keraaminen liesitaso ja kalusteuuni, astianpesukone sekä täysikorkea jääkaappi ja pakkanen. Säilytystilaa löytyy hyvin, koska yhdessä makuuhuoneessa on suuri vaatehuone ja lisäksi muissa makuuhuoneissa on komeroita. Pesuhuoneeseen on sijoitettu varaus omalle pesukoneelle, pyykkikaappi, suihku sekä wc. Lisäksi kodissa on reilunkokoinen erillinen wc. Ihanalta lasitetulta päätyparvekkeelta on näkymät sisäpihansuuntaan. Tähän kotiin kuljetaan luhtikäytävältä.

Astreankatu 27, Hangonsilta

Hyvinkään keskustan kainaloon, uudelle Hangonsillan asuinalueelle, valmistuu 63 uutta Lumo-vuokrakotia maaliskuun 2020 lopussa. Hissillinen talo on osittain luhtikäytävällinen ja kerroksia on kuudesta kahdeksaan. Ryhdikäs rakennus on jaetun katoksen kautta yhteydessä viereisen asumisoikeustalon kanssa, , ja taloille tulee viihtyisä yhteinen sisäpiha istutuksineen. Kotivalikoima on kattava 1h+kt–4h+kt ja lähes kaikissa asunnoissa on tilava vaatehuone. Asunnoilla on mukavan kokoiset, koko huoneiston levyiset lasitetut parvekkeet. Asuntojen pintamateriaalit miellyttävät monen tyylistä sisustajaa: lattioissa on tammilaminaatti, seinät ovat valkoisiksi maalatut, keittiökaapit ovat valkoiset ja laminaattityötaso on harmaata betonikuviota. Keittiössä on keraaminen liesitaso, integroitu kalusteuuni, astianpesukone ja asunnon koosta riippuen joko jää-pakastinkaappi (1h–2h) tai erilliset täyskorkeat jääkaappi ja pakastin (3h–4h). Kylpyhuoneet jatkavat samaa värimaailmaa, joissa raikkaan valkoisen parina on graafista harmaata laattaa. Kylpyhuoneen lattiassa on mukavuuslattialämmitys.

Talon pohjakerroksesta löytyy asukkaiden yhteiset saunatilat sekä huoneistokohtaiset varastot. Polkupyörille ja lastenvaunuille on omat varastot. Pihalla on 15 avopaikkaa ja 11 katospaikkaa autoille, ja autopaikoista yhteensä kolmessa on varaus sähköautojen lataukselle. Tämä kannattaa huomioida autopaikkoja vuokratessa, mikäli omistaa sähkö- tai hybridiauton.

Tutustu tarkemmin Astreankatu 27:ään:

Astreankatu 27 markkinointiesite.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaita asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää Lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Newly constructed property, to be completed 1.4.2020.

Building type Apartment building

Year of construction 1.4.2020

Energy rating C

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hangonsilta, Hyvinkää

Hyvinkään keskustan viereen rakentuva uusi ja moderni kaupunginosa Hangonsilta on entistä ratapihan aluetta, josta aikanaan kulki kiskot aina kauas Amerikkaan saakka. Tänä päivänä viereinen päärata takaa nopeat junayhteydet Helsingin ja Tampereen suuntaan – kolmessa vartissa Helsinkiin ja noin 1,5 tunnissa Tampereelle. Hangonsillan suunnittelun kärkenä on kaupunkimainen, nykyaikainen miljöö erinomaisin oppimahdollisuuksin: alueelle tulee muun muassa Hyvinkään lukio sekä opisto uuteen Hangonsilta-taloon. Läheltä löytyvät myös päiväkodit, peruskoulut ja ammattikorkeakoulu. Keskustan kattavat palvelut ovat kävelymatkan päässä, ja autolla hurauttaa viidessä minuutissa moottoritielle. Hangonsillan alue on Hyvinkään suurin kaupunkikehityshanke tällä hetkellä ja alueesta muodostuu aikanaan koti 2000 asukkaalle. Alueen suunnittelussa on huomioitu erityisesti turvalliset ja sujuvat kävely- ja pyöräilymahdollisuudet. Autotta pärjää mainiosti, sillä kaikki palvelut sekä junayhteydet ovat lähellä. Katso lisätietoja alueesta Hyvinkään kaupungin sivuilta: Hangonsilta

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.