Torikatu 7 A 1, Tehdas, Hyvinkää

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vuonna 2013 valmistunut kaunis kaksio, joka sijaitsee Willan kauppakeskuksen päällä, josta löytyy palveluita laidasta laitaan.
Asunnossa on tyylikkäät harmahtavat tammilaminaattilattiat ja valkoiseksi maalatut seinät. Säilytystilaa löytyy hyvin eteisen ja makuuhuoneen kaapeista sekä erillisestä vaatehuoneesta.
Asunnossa on ihana kylpyhuone, jossa on paikka pesukoneelle tai vaikka pesutornillekin. Kylpyhuoneesta löytyy myös korkea kaappi, johon on helppo lajitella pyykit.
Keittiöstä löytyy vaaleat kaapistot ja keittiön välitila sekä tasot ovat kauniin harmahtavan sävyiset, jotka sointuvat hyvin lattian sävyyn. Keittiön varusteisiin kuuluu tiskikone.

Asunnossa on iso lasitettu parveke. Talossa on myös kiva sisäpiha, jossa on mukava viettää aikaa. Sisäpiha on myös turvallinen esimerkiksi lapsille, koska sinne ei pääse muut kuin Torikatu 7 A ja B –talojen asukkaat. Asunto sijaitsee alimmassa asuinkerroksessa, kuitenkin kaukana katutasosta.

Torikatu 7 A ja B

Aivan kauppakeskus Willan kupeeseen on valmistunut alkuvuodesta 2013 upeita vuokrakoteja. Asunnot ovat moderneja ja hyvät pohjaratkaisut soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin.

Asuntojen pintamateriaalit ovat ajattoman tyylikkäitä. Asuinhuoneiden lattiat ovat harmaansävyistä tammilaminaattia. Kylpyhuoneen seinien laatat ovat valkoisia harmain tehosteseinin. Keittiöiden kaapistot ovat valkoiset, työtasot tummanharmaata laminaattia, ja keittiön välitilan laatta on kiiltävä harmaa. Keittiöiden varusteluun kuuluu astianpesukone ja keraaminen liesi. Yksiöitä lukuun ottamatta asunnoilla on lasitetut parvekkeet.

Asukkaiden yhteiskäytössä on saunaosasto, kuivaushuoneet sekä ulkoiluvälinevarasto. Lisäksi jokaiselle huoneistolle kuuluu oma irtainvarasto. Sisäpiha tarjoaa yhteisen, viihtyisän oleskelualueen. Autohallipaikkoja on mahdollista vuokrata varaustilanteen mukaan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2013

Energy rating C

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, drying room, bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1087 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hyvinkää, Tehdas

Hyvinkään keskustasta löytyvät monipuoliset palvelut kävelymatkan päässä toisistaan. Juna-asema on lyhyen matkan päässä muun muassa kauppakeskus Willasta, josta löytyy kattavasti ostosmahdollisuuksia ja palveluita.

Katso Hyvinkään seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hyvinkään reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.