Haltianpolku 10 B 16, Jamppa, Järvenpää

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Järvenpään Jampassa sijaitseva tilava kaksio loistavalla pohjaratkaisulla!

Jos etsit itsellesi hyväkuntoista asuntoa loistavalla pohjaratkaisulla, tässä voi olla oikea koti sinulle!

Tämä asunto sopii yksin asuvalle, pariskunnalle, kimppa-asunnoksi tai vaikka pienelle lapsiperheelle.

Asunnon pintoja koristaa kaunis tumman sävyinen laminaattilattia ja valkoiseksi maalatut seinät. Lasitettu parveke tuo yhden lisähuoneen asuntoon aina aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn! Kylpyhuoneessa on hyvin tilaa pyykinpesukoneelle ja keittiössä on liitännät astianpesukoneelle.

Lähin juna-asema löytyy Saunakalliosta ja aivan viereiseltä tieltä kulkee linja-autolinjat. Myös ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet sijaitsevat aivan kätesi ulottuvilla.

Tästäkö sinulle uusi kotisi? Toimi nyt ja vuokraa heti!

Asunnon seinissä on jonkin verran asumisen jälkiä ja tarjoammekin maalit ja tarvikkeet tähän Lumo asuntoon. Näin pääset laittamaan asunnon oman näköiseksesi. Asunnon seinissä on jonkin verran asumisen jälkiä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita vapaasti juuri omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Vuokraa tästä kiva koti vuosiksi eteenpäin!

Huomioithan, että asunnossa asutaan. Kuvat ovat esimerkkejä asunnon pintamateriaaleista ja asunto vuokrataan ilman nykyisen asukkaan irtaimistoa.

Haltianpolku 10

Talon kylpyhuoneet ja keittiöt on peruskorjattu vuonna 2000 putkisaneerauksen yhteydessä. Julkisivut on peruskorjattu vuonna 2006, jolloin kaikki parvekkeet on varustettu parvekelasein. Asukkaiden käytössä on kuivaushuone ja matonpesumahdollisuus. Maksuton pesutupa sijaitsee Jampankaari 7:ssä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1974

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, drying room, club room, bicycle storage, root cellar, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 905 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Jamppa

Jampan kaupunginosa sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä keskustasta, Järvenpään luoteisosassa. Alueelta löytyvät kauppa, jossa on postin palvelupiste, kioski ja sivuapteekki sekä Saunakallion ja Koivusaaren koulut. Keskustassa on kilometrin mittainen valaistu kuntorata ja talvisin hiihtolatu. Saunakallion asema sijaitsee Jampassa.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.