Haltianpolku 10 C 29, Jamppa, Järvenpää

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 489 currently vacant homes listed?

Tilava, hyväkuntoinen kolmio odottelee uusia asukkaita.

Jos haet pintaremontoitua, tilavaa kolmiota, jossa on reilun kokoiset huoneet ja iso lasitettu parveke lisäämässä asumismukavuutta, tässä on hyvä valinta!

Asunto on siistikuntoinen, seinä- ja lattiapinnoiltaan remontoitu. Lattiat ovat harmaan sävyistä laminaattia ja seinät ovat valkoiseksi maalatut. Erillisessä keittiössä on varaus astianpesukoneelle. Kylpyhuone on laatoitettu vaalein sävyin ja siellä on hyvin tilaa pyykinpesukoneelle. Asunnon suuri lasitettu parveke tuo mukavasti lisää oleskelutilaa aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn.

Toisen makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone. Tämän lisäksi säilytystilaa löytyy verkkovarastosta.

Tarjoamme uudelle asukkaalle maalit ja tarvikkeet tähän Lumo asuntoon. Näin pääset laittamaan asunnon oman näköiseksesi.

Huomioithan, että asunnossa asutaan ja se vuokrataan ilman nykyisen asukkaan irtaimistoa. Kuvat ovat tyhjästä, pintamateriaaleiltaan vastaavasta asunnosta.

Haltianpolku 10

Talon kylpyhuoneet ja keittiöt on peruskorjattu vuonna 2000 putkisaneerauksen yhteydessä. Julkisivut on peruskorjattu vuonna 2006. Asukkaiden käytössä kuivaushuone ja matonpesumahdollisuus. Maksuton pesutupa sijaitsee Jampankaari 7:ssä. Vesi sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1974

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, drying room, club room, bicycle storage, shared root cellar Root cellar in a different building., storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Jamppa

Jampan kaupunginosa sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä keskustasta, Järvenpään luoteisosassa. Alueelta löytyvät kauppa, jossa on postin palvelupiste, kioski ja sivuapteekki sekä Saunakallion ja Koivusaaren koulut. Keskustassa on kilometrin mittainen valaistu kuntorata ja talvisin hiihtolatu. Saunakallion asema sijaitsee Jampassa.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.