Jampankaari 7 A 18, Jamppa, Järvenpää

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kaksio reilun kokoisilla huoneilla Järvenpään Jampassa.

Jos haet tilavaa kaksiota itsellesi tai vaikkapa pariskuntana, tässä on hyvä valinta! Tämä kaksio sijaitsee puiden ympäröimällä alueella ja peruspalvelut kuten lähikauppa, sivuapteekki sekä bussipysäkki sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä.

Asunnon lattiat ovat vaaleaa kuultotammen sävyistä laminaattia ja seinät valkoiseksi maalatut. (Valokuvat asunnosta on otettu ennen lattioiden uusimista.) Keittiö ja kylpyhuone on remontoitu vuonna 2008. Keittiön kaapistot ja työtasot ovat vaaleat. Kylpyhuoneen seinät ovat vaalealla laatalla laatoitetut ja lattia on siniharmaan sävyinen. Kylpyhuoneessa on hyvin tilaa pyykinpesukoneelle. Tämän kodin parvekkeelta on mukavan rauhoittava, puustoinen näkymä. Julkisivuremontin yhteydessä asuntoon asennetaan loppuvuoden aikana parvekelasitukset.

Eteisen yhteydessä on reilusti kaappitilaa ja lisäksi säilytystilaa löytyy verkkovarastosta. Halutessaan asukkaat saavat maalit ja tarvikkeet tähän Lumo asuntoon. Näin pääset laittamaan asunnon oman näköiseksesi.

Vuokraa tästä kiva koti vuosiksi eteenpäin!

Jampankaari 7

Talossa on ilmainen pesutupa. Kylpyhuoneet ja keittiöt on uusittu putkisaneerauksen yhteydessä vuonna 2008.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1982

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Jamppa

Jampan kaupunginosa sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä keskustasta, Järvenpään luoteisosassa. Alueelta löytyvät kauppa, jossa on postin palvelupiste, kioski ja sivuapteekki sekä Saunakallion ja Koivusaaren koulut. Saunakallion asema sijaitsee Jampassa.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.