Metallimiehenkuja 2 As 11, Pajala, Järvenpää

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Hyväkuntoinen kaksio Järvenpään Pajalassa odottaa uusia asukkaita!

Asunto on lähes uutta vastaavassa kunnossa. Lsttiat ovat kaunista, tammen sävyistä laminaattia ja seinät ovat valkoiseksi maalatut.

Asuntoon kuuluu astianpesukone ja keraaminen liesi.

Kylpyhuoneeseen saat liitettyä halutessasi oman pyykinpesukoneen.

Todella tilava parveke luo lisähuoneen asunnolle aina aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn.

Seinissä on hyvin vähäistä asumisen jälkeä, mutta asukkaat saavat halutessaan maalit ja tarvikkeet Lumo asuntoon. 

Aivan kadun toiselta puolelta löydät lähimmän kauppasi, joten ruokaostoksille ei todellakaan ole pitkä matka. Autolla olet hetkessä Järvenpään keskustassa tai Lahden moottoritiellä. Myös bussit kulkevat aivan kävelymatkan päästä asunnosta.

Jos tämä vaikuttaa etsimältäsi kodilta, toimi nyt ja vuokraa se heti!

Metallimiehenkuja 2

Seitsemänkerroksisessa hissillisessä talossa on 38 kodikasta kotia yksiöstä neliöön. Asuntojen pohjat on suunniteltu hyvin toimiviksi neliöiksi. Isojen ikkunoiden ja lasitettujen parvekkeiden ansiosta kodit ovat valoisia ja avaria. Osassa asunnoista on myös sauna ja käytännöllinen vaatehuone. Pintamateriaalit ovat laadukkaita ja ajattomia, joten näistä on helppo sisustaa itselle mieluisa koti.

Lattiat ja keittiön työtasot ovat tammilaminaattia ja seinäpinnat raikkaan valkoiset. Keittiössä on keraaminen liesi ja astianpesukone. Kylpyhuoneessa on tyylikkään harmaat laatat, valkoiset kalusteet ja lattialämmitys. Pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle on tilavaraus.

Asukkaiden yhteiskäytössä on sauna, ulkoiluvälinevarasto ja kuivaushuone. Jokaiseen asuntoon kuuluu oma tilava irtainvarasto. Asukkailla on mahdollisuus vuokrata autopaikka ja käyttää naapuritalon pesutupaa. Lämmityspisteellisiä autopaikkoja on viereisellä tontilla yhteensä 27 kpl.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1.9.2015

Energy rating C

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, drying room, bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Pajala

Kehittyvällä Pajalan asuinalueella voi elää kaupunkimaista arkea palveluiden ja monipuolisten harrastusmahdollisuuksien lähellä. Juna-asema, isot ruokakaupat ja muut monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Päiväkodit ja koulut löytyvät myös alueelta. Tuusulanjärvi ympäristöineen tarjoaa kulttuuri- ja luontoelämyksiä kävelymatkan päässä Pajalasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.