Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Metsolantie 52 A 5, Pöytäalho, Järvenpää

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vuokrataan hyvällä paikalla sijaitseva saunallinen kaksio Järvenpään Pöytäalhosta.

Tässä Lumo-vuokrakodissa on sinisävyinen muovimattolattia ja seinät ovat maalatut. Seinissä on käytetty valkoisen lisäksi erisävyisiä tehostemaaleilla. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi.

Eteisestä sekä makuuhuoneesta löytyy hyvin kaappitilaa. Olohuoneesta on pääsy asunnon lasitetulle parvekkeelle.

Keittiössä on valkoiset kaapistot puisilla profiileilla ja metallisilla vetimillä. Työtasot ovat valkoiset ja välitilanlaatoitus on tehty valkoisella laatalla. Normaalikokoiselle astianpesukoneelle on paikka sekä liitännät keittiön kalusteissa.
Kylpyhuoneessa on vaaleanpunainen muovimattolattialla ja seinät on laatoitettu valkoisella sekä vaaleanpunaisella laatalla. Pyykinpesukoneelle on liitännät. Kylpyhuoneesta löytyy lisäksi likapyykille oma kaapisto.

Pöytäalho on rauhallista aluetta aivan Järvenpään keskustan tuntumassa. Kävelymatkan päästä löydät niin juna-aseman, kuin lukemattomat kaupat ja muut palvelut.

Lumo-kodissa pääset lisäksi nauttimaan monista eduista koko asumisajan.

Vuokraa Lumo-verkkokaupasta ja rakastu!

Metsolantie 52

Kerrostalo sijaitsee rauhallisella alueella keskustan tuntumassa ja palveluihin, keskustaan sekä kauppoihin on lyhyt kävelymatka. Asunnoissa on saunat ja parvekkeet on varustettu parvekelasein. Asukkaiden käytössä on kuivaushuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1997

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Drying room, club room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1056 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Pöytäalho

Pöytäalho sijaitsee keskeisellä paikalla Järvenpään keskustan tuntumassa. Kaikki keskustan palvelut kuten Prisman kauppakeskus, kaupat ja virastot, terveyspalvelut, kirjaston, pankit ja ravintolat sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä. Järvenpään rautatieasemalle on matkaa noin puoli kilometriä.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.