Asemakatu 12 A 37, Keskusta, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Haluatko asua keskustassa, kaiken keskellä? Tästä löytyy loistava vaihtoehto!

Tässä keskustakaksiossa on vaaleat parkettikuvioiset muovimatot ja maalatut seinät. Ikkunat ovat kohti Asemakatua ja Harjua. Asunnon seinissä on muutamia kiinnitysjälkiä mutta yleisilme on siisti. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet asuntoon.

Keittiössä on mukavasti kaappitilaa kotikokin tarpeisiin ja ruokapöytä mahtuu keittiön yhteyteen. Varustetasoon kuuluu jääkaappipakastin sekä tilavaraus astianpesukoneelle.

Valoisan olohuoneen voit sisustaa usealla eri tavalla. Makuuhuoneessa on tilava vaatehuone.

Kylpyhuoneessa on kosteantilan muovimatto ja laatoitetut seinät. Varustetasoon kuuluu peilikaappi ja tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Nyt vuokraamaan kiva kaksio!

Asemakatu 12

Asemakatu 12 sijaitsee aivan keskustan ytimessä. Vuonna 2000 valmistunut viisikerroksinen kerrostalo- luhtitalo on monipuolisine asuntovaihtoehtoineen kiinnostava kohde. Talossa on oma autohalli ja maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Balcony access block

Year of construction 2000

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 828 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Jyväskylä on kaupunkimaisemaa parhaimmillaan. Harjun liikuntapuiston ja Jyväsjärven väliin sijoittuva keskusta tarjoaa monenlaista asukkailleen. Tavaratalot, putiikit, teatteri, kirjasto ja kirkko ovat ihan vieressä. Ala- ja yläkoulu, lukio sekä vetovoimaiset yliopisto ja ammattikorkeakoulu ovat kävelymatkan päässä keskustan taloistamme.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.