Asemakatu 12 A 10, Keskusta, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Ydinkeskustassa kaiken keskellä!

Tämän saunallisen keskustakodin seinät ovat valkoiseksi maalatut ja lattia on parkettikuvioista muovimattoa. Asunnon seinissä on kiinnikkeitä ja kulumaa sekä lattiassa pientä kulumaa. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet.

Makuuhuoneessa on muutamia kaappeja ja myös eteisestä löytyy säilytystilaa.

Kylpyhuoneen lattiassa on kostean tilan muovimatto ja seinät on laatoitettu. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle. Toimivassa keittiössä on kaikki tarpeellinen ja pöydän saat keittiön yhteyteen, olohuoneen puolelle. Keittiöstä löytyy jääkaappipakastin, liesikupu sekä tilavaraus astianpesukoneelle.

Keskustan sydämessä, siellä missä tapahtuu!

Asemakatu 12

Asemakatu 12 sijaitsee aivan keskustan ytimessä. Vuonna 2000 valmistunut viisikerroksinen kerrostalo- luhtitalo on monipuolisine asuntovaihtoehtoineen kiinnostava kohde. Talossa on oma autohalli ja maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Balcony access block

Year of construction 2000

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Jyväskylä on kaupunkimaisemaa parhaimmillaan. Harjun liikuntapuiston ja Jyväsjärven väliin sijoittuva keskusta tarjoaa monenlaista asukkailleen. Tavaratalot, putiikit, teatteri, kirjasto ja kirkko ovat ihan vieressä. Ala- ja yläkoulu, lukio sekä vetovoimaiset yliopisto ja ammattikorkeakoulu ovat kävelymatkan päässä keskustan taloistamme.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.