Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Heikinkatu 2 A 9, Keskusta, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tarjolla vanhan ajan nostalogiaa Heikinkadulla!

Aivan ihana vanhan ajan asunto, josta ei voi olla pitämättä. Koko asunnossa kauniin vaalean harmaa muovimatto. Asunnon seinäpinnat ovat maalattu valkoisiksi. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet asuntoon.

Keittiön kodinkoneisiin kuuluu jääkaappipakastin, liesi ja liesituuletin. Astianpesukoneelle löytyy tilavaraus lieden vierestä. Näkymä keittiöstä on rauhalliselle sisäpihalle, Tourujoen suuntaan. Makuuhuone sijoittuu välittömästi keittiön viereen ja ikkunoista on rauhaisat metsäiset näkymät. Keittiön ja makuuhuoneen välisen oven saa pidettyä myös kiinni. Makuuhuone on todella suuri ja helposti sisutettavissa.

Tässä asunnossa makuuhuoneen ja olohuoneen väliin jää yksi ikkunallinen huone. Tätä tilaa voidaan käyttää esimerkiksi ruokailuhuoneena, kirjastona tai työhuoneena. Valoa tähän tilaan tuo iso ikkuna, josta näkymä on Heikinkadun sillalle. Lasiovien takana pilkottaa olohuone. Olohuone on Heikinkadun puolelle ja näkymä ikkunasta on kaupunkiin päin. Tätä huonetta on mahdollista käyttää myös makuuhuoneena.

Asunnon kylpyhuone on oikea tilaihme. Tähän on saatu mahtumaan niin suihku kuin pesukoneellekin oma paikkansa. Lattia on sinisävyistä massalattiaa ja seinillä perinteiset valkoiset laatat.

Vuokraa tästä koti, joka on mahdollisuuksia täynnä!

Heikinkatu 2

Heikinkatu 2 sijaitsee Jyväskylän keskustassa Tourujoen ja matkakeskuksen läheisyydessä. Tässä talossa on vanhanajan nostalgiaa. Se on rakennettu vuonna 1948 ja peruskorjattu vuonna 1987. Asuntojen pohjaratkaisut, leveät ikkunapenkit sekä muureihin upotetut kaapit antavat kodeille ihan omaleimaisen ilmapiirin. Asukkailla on käytössä talosauna ja maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1948

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, laundry room Laundry room in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1016 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Jyväskylä on kaupunkimaisemaa parhaimmillaan. Harjun liikuntapuiston ja Jyväsjärven väliin sijoittuva keskusta tarjoaa monenlaista asukkailleen. Tavaratalot, putiikit, teatteri, kirjasto ja kirkko ovat ihan vieressä. Ala- ja yläkoulu, lukio sekä vetovoimaiset yliopisto ja ammattikorkeakoulu ovat kävelymatkan päässä keskustan taloistamme.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.