Heikinkatu 2 B 27, Keskusta, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Upea ja persoonallinen ullakkoasunto keskustan kupeessa!

Tämä saunallinen kaksio on taloyhtiöön jälkikäteen rakennettu. Asunnossa on ullakkohuoneistolle tyypillisiä kattojen muotoja. Hissillä pääsee talon neljänteen kerrokseen, josta kulku jatkuu jalkaisin vielä yhden kerroksen verran. Tässä ylimmällä tasanteella on vain kaksi huoneistoa.

Asunnossa on valkoisella maalatut seinät ja lattia on lämpimän pyökin väristä laminaattia, samaa sävyä kuin keittiön kaapistojen puisissa reunoissa. Asunnon seinissä sekä lattiassa on jonkin verran kulumaa. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet.

Suuren olohuoneen yksi seinä on käytännössä ikkunoita, mutta huone on kuitenkin helposti sisustettavissa. Näkymät ikkunoista ovat kohti keskustaa ja Lutakkoa. Ikkunoista näkyy kattojen yli Harjun kellolle saakka. Makuuhuone on reilun kokoinen ja siellä on mukavasti kaappitila. Ja lisää säilytystilaa löytyy eteisestä.

Keittiön varustetasoon kuuluu jääkaappipakastin, liesikupu sekä tilavaraus astianpesukoneelle. Avarassa keittiössä on hyvin säilytystilaa ja luonnon valoa tulvii suuresta ikkunasta. Keittiö avautuu sulavasti yhteen olohuoneen kanssa.

Ikkunallisen kylpyhuoneen seinät sekä lattia on kaakeloitu. Valoa tulvii isoista ikkunoista, eikä näköetäisyydellä ole muita katsojia kuin läheisten puiden latvoissa leikkivät oravat. Myös saunassa on ikkuna, jonka ansiosta tila on helppo tuulettaa. Lisäksi kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Tässä kodissa on sitä jotain!

Heikinkatu 2

Heikinkatu 2 sijaitsee Jyväskylän keskustassa Tourujoen ja matkakeskuksen läheisyydessä. Tässä talossa on vanhanajan nostalgiaa. Se on rakennettu vuonna 1948 ja peruskorjattu vuonna 1987. Asuntojen pohjaratkaisut, leveät ikkunapenkit sekä muureihin upotetut kaapit antavat kodeille ihan omaleimaisen ilmapiirin. Asukkailla on käytössä talosauna ja maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1948

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1020 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Jyväskylä on kaupunkimaisemaa parhaimmillaan. Harjun liikuntapuiston ja Jyväsjärven väliin sijoittuva keskusta tarjoaa monenlaista asukkailleen. Tavaratalot, putiikit, teatteri, kirjasto ja kirkko ovat ihan vieressä. Ala- ja yläkoulu, lukio sekä vetovoimaiset yliopisto ja ammattikorkeakoulu ovat kävelymatkan päässä keskustan taloistamme.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.