Heinämutka 5 A 6, Heinälampi, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tervetuloa Heinälammelle!

Heinämutkassa, päättyvän tien varrella on vapaana saunallinen pikkukaksio. Kaksion lattiamateriaali on parkettikuvioista muovimattoa ja seinät ovat maalattu pääsääntöisesti valkoiseksi. Seinissä ja lattiassa on pientä kulumaa. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet asuntoon.

Keittiön varustetasoon kuuluu jääkaappi pakastelokerolla, astianpesukone sekä liesikupu. Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa.

Makuutila on erotettu olohuoneesta korkealla noin 1,5 m levällä seinäkkeellä. Parisänky mahtuu kaappien väliin.

Kylpyhuoneessa on kostean tilan muovimatto ja seinät on laatoitettu. Varustetasoon kuuluu tilavaraus pyykinpesukoneelle sekä peilikaappi.

Heinämutka 5

Tämä nelikerroksinen sympaattinen hissitalo sijaitsee Heinämutkan päättyvän tien päässä ja sen tontti rajoittuu yhdeltä sivultaan metsään.

Talosta löytyy 29 erikokoista kaksiota (44,0–56 m2) .

Kaikki talon Lumo-kodit ovat värimaailmaltaan vaaleilta ja pohjaratkaisuiltaan käytännöllisiä. Kaikissa asunnoissa on keittiövarusteena astianpesukone, lisäksi kodeissa on terassi tai lasitettu parveke sekä sauna.

Takapihalla on suojaisa leikkipaikka, ja leikkejä voi jatkaa viereisen metsän puolelle.

Lämpötolpallisia autopaikkoja on 29 kappaletta. Yhteistiloina talossa on irtainvarasto, kuivaushuone sekä lastenvaunuvarasto. Ulkoiluvälinevarasto on jätekatoksen kanssa erillisessä rakennuksessa. Suosittu ulkopelikenttä on talon naapurissa.

Huom. Tässä talossa vesimaksu on 18e/hlö/kk. Vesimaksu ei sisälly vuokraan.Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2010

Energy rating D

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Drying room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 784 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Heinälampi

Heinälampi sijaitsee Seppälän ja Palokan keskusten monipuolisten palveluiden äärellä. Keskustaan pääsee bussilla tai vartissa omalla autolla. Tunnelmaltaan pikkukaupunkimainen alue on pientalovoittoista. Päiväkodit ja koulut löytyvät omasta takaa, lisäksi alueella on kattavat ulkoilumaastot ja ulkopelikenttä.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.