Karpalokuja 3 D 54, Varikko, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kaksio Varikolla - vuokraa tästä!

Tämän kaksion lattia on harmaata laminaattia ja seinät ovat sekä tapetti- että maalipinnalla. Laminaatissa on jonkin verran asumisen jälkiä. Seinäpinnoilla on kulumaa ja kiinnikkeitä. Mikäli asukas haluaa maalata seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet.

Makuuhuoneesta sekä eteisestä löytyy kaappitilaa.

Laatoitetussa kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle. Keittiöstä löytyy jääkaappipakastin, liesi ja liesikupu sekä tilavaraus astianpesukoneelle. Lasitetulle parvekkeelle on käynti keittiöstä.

Hyvien liikenneyhteyksien päässä keskustasta!

Karpalokuja 3

Kahden viisikerroksisen talon kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Asukkaiden käytössä on kerhotila ja maksuton pesutupa. Aivan talon vieressä on suosittu Mansikkapuisto, joka on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka. Jyväskylän keskustaan on matkaa noin neljä kilometriä, ja sinne kulkevat erittäin hyvät yhteydet.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1982

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 708 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Huhtasuo-Varikko

Varikon alueella ovat kävelymatkan päässä uusi koulu, terveyskeskus, neuvola, kirjasto, kirkko, kauppa ja päiväkoti. Aueella on monipuolista liikuntatarjontaa mm. hyvät hiihto- ja lenkkeilymaastot, Parkour-puisto ja luistinrata. Alueella on myös toimintapuisto perheen pienemmille ja kouluikäisille.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.