Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Kelokatu 4 A 17, Seppälä, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Seppälän kattavien palveluiden äärellä!

Tässä Lumo-kodissa on valkoiseksi maalatut seinäpinnat ja lattiat ovat tummaa parkettikuvioista muovimattoa. Muovimatossa on jonkin verran asumisen jälkiä ja painaumia. Seinäpinnoissa on jonkin verran kulumaa ja kiinnikkeitä. Mikäli asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet.

Keittiötila ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa. Keittiötilan varustetasoon kuuluu astianpesukone, jenkkikaappi sekä liesi ja liesikupu.

Eteisestä on käynti kylpyhuoneeseen, jossa on vaalea kostean tilan muovimatto sekä valkoiset seinälaatat. Kylpyhuoneesta löytyy peili- ja pyykkikaappi sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle. Saunaan johtaa lasiovi.

Kaikki asunnon ikkunat sekä olohuoneen ranskalainen ikkuna ovat Palanderinkadun suuntaan.

Kiva koti odottaa asukastaan!

Kelokatu 4

Viisikerroksisesta hissillisestä talosta löytyy yhteensä 32 värimaailmaltaan selkeää, hyväpohjaista Lumo-kotia.

Pienimmät asunnot ovat 32-neliöisiä yksiöitä, joissa on kivana pohjaratkaisuna tupakeittiö ja alkovi. Keittokomerollisia kaksioita on kolmea eri kokoa: 41,5 m2, 465, m2 ja 49,5 m2. Keittiöllisiä kaksioita on kahta kokoa, 60 m2 ja 63,5 m2. Talon suurimmat asunnot ovat reiluja kolmioita, 79 m2.

Kaikissa asunnoissa on oma sauna ja vaaleissa keittiössä varustetasoon kuuluu astianpesukone. Kahdessa asunnossa (1 ja 2) on oma sisäänkäynti.

Lapsille on lähitalojen kanssa yhteinen leikkialue. Talon omat yhteistilat sisältävät irtainvarastot, lastenvaunuvaraston sekä kuivaushuoneen. Lämpötolpallisia pihapaikkoja autoille on yhteensä 32.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2011

Energy rating D

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 791 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided or your needs.

Find out more

Seppälä

Kehittyvällä Seppälän alueella on useiden suurten kauppakeskittymien ansiosta erittäin kattavat palvelut ja ostosmahdollisuudet. Alueella on kouluja ja päiväkoteja. Mukavat ulkoilumaastot löytyvät Kangasvuoren puolelta. Seppälästä pääsee nopeasti autolla sekä keskustaan että valtaväylille. Bussiyhteydet eri suuntiin ovat erittäin hyvät.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.