Kelokatu 4 A 30, Seppälä, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Seppälän kattavien palveluiden äärellä!

Tässä talon viidennen kerroksen kaksiossa on valkoiseksi maalatut seinäpinnat ja lattiat ovat tummaa parkettikuvioista muovimattoa. Seinissä sekä muovimatossa on pientä kulumaa, mutta yleisilme on kuitenkin siisti. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet. Tästä pääset tutustumaan Lumo sisämaalikartastoon.

Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa. Keittiön varustetasoon kuuluu astianpesukone, jenkkikaappi sekä liesi ja liesikupu. Makuuhuoneessa on muutamia vaatekaappeja.

Eteisestä on käynti kylpyhuoneeseen jossa on vaalea kostean tilan muovimatto sekä valkoiset seinälaatat. Kylpyhuoneesta löytyy peilikaappi ja tilavaraus pyykinpesukoneelle. Saunaan johtaa lasiovi.

Asunnon ikkunat ovat Palanderinkadun suuntaan.

Vesimaksu 18€/hlö/kk.

Kaunis koti odottaa asukkaitaan!

Kelokatu 4

Viisikerroksisesta hissillisestä talosta löytyy yhteensä 32 värimaailmaltaan selkeää, hyväpohjaista Lumo-kotia.

Pienimmät asunnot ovat 32-neliöisiä yksiöitä, joissa on kivana pohjaratkaisuna tupakeittiö ja alkovi. Keittokomerollisia kaksioita on kolmea eri kokoa: 41,5 m2, 465, m2 ja 49,5 m2. Keittiöllisiä kaksioita on kahta kokoa, 60 m2 ja 63,5 m2. Talon suurimmat asunnot ovat reiluja kolmioita, 79 m2.

Kaikissa asunnoissa on oma sauna ja vaaleissa keittiössä varustetasoon kuuluu astianpesukone. Kahdessa asunnossa (1 ja 2) on oma sisäänkäynti.

Lapsille on lähitalojen kanssa yhteinen leikkialue. Talon omat yhteistilat sisältävät irtainvarastot, lastenvaunuvaraston sekä kuivaushuoneen. Lämpötolpallisia pihapaikkoja autoille on yhteensä 32.

Huom. Tässä talossa vesimaksu on 18e/hlö/kk. Vesimaksu ei sisälly vuokraan.Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2011

Energy rating D

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Seppälä

Kehittyvällä Seppälän alueella on useiden suurten kauppakeskittymien ansiosta erittäin kattavat palvelut ja ostosmahdollisuudet. Alueella on kouluja ja päiväkoteja. Mukavat ulkoilumaastot löytyvät Kangasvuoren puolelta. Seppälästä pääsee nopeasti autolla sekä keskustaan että valtaväylille. Bussiyhteydet eri suuntiin ovat erittäin hyvät.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.