Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Kerkkäkatu 1 A 9, Keljonkangas, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kiva yksiö Keljonkankaalla!

Huom! Huoneiston kuvat on otettu vuonna 2017.

Tämä saunallinen yksiö sijaitsee lähellä tärkeimpiä peruspalveluja eikä Keljonkeskukseenkaan ole kuin muutama kilometri. Huoneistossa on lasitettu parveke. Asunnon lattiat ovat parkettikuvioista muovimattoa ja seinät on maalattu valkoiseksi. Asunnon lattiassa on pientä kulumaa ja asunnon seinissä on joitakin kiinnitysjälkiä mutta kokonaisuus on kuitenkin siisti. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet. Pohjapiirroksessa näkyvät alkovin kaapit ovat siirrettävissä. Keittiön varusteena on jääkaappipakastin, astianpesukone ja liesikupu.

Kylpyhuoneen lattia on kostean tilan muovimattoa ja seinät on kaakeloitu valkoisin ja vihertävin laatoin. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Kerkkäkatu 1

Kaikissa tämän Lumo-talon vaaleasävyisissä kodeissa on oma sauna ja lasitettu parveke, myös yksiöissä. Kaikki keittiöt on varusteltu astianpesukoneella.

Seitsemänkerroksisessa talossa on yhteensä 31 pohjaratkaisultaan erinomaista asuntoa. Väljissä 40-neliöisissä yksiöissä on keittokomero ja alkovi. Kaksiot ovat joko 52- tai 58-neliöisiä. Kolmioiden koot ovat 60,5 m2, 63 m2 ja 65,5 m2.

Lapsille on oma suojainen leikkialue talon sivulla. Autoille on pihalla lämpötolppapaikkoja yhteensä 31 kpl, joista invapaikkoja on kaksi. Asunnoilla on omat irtainvarastot. Lisäksi yhteistiloina on kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto sekä lastenvaunuvarasto.

Talon posti tulee alakertaan, asunnoissa ei ole omia postiluukkuja.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2012

Energy rating D

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 745 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keljonkangas

Keljonkankaalla on tarjolla kaikki tärkeimmät peruspalvelut. Päiväkodit, koulut ja kauppa ovat kävelyetäisyydellä ja Keljonkeskuksen koko monipuolinen tarjonta on vain kahden kilometrin päässä. Ulkoilumaastot ovat mainiot ja lisäksi alueella on ahkerassa käytössä oleva lähiliikuntapaikka. Bussiyhteydet ovat hyvät ja omalla autolla ajaa keskustaan vain noin 10 minuuttia.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.