Kilpisenkatu 14 B 37, Keskusta, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Keskusta-asumista Kilpisenkadulla.

Tämä peruskuntoinen kolmio sopii niin perheelle kuin myös kimppa-asunnoksi. Asunnon lattiat ovat muovimattoa ja seinät ovat maalatut. Seinissä ja lattioissa on jonkin verrran kulumaa. Mikäli asukas haluaa maalata seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet.

Molemmista makuuhuoneesta löytyy kaappitilaa. Makuuhuoneet sijaitsevat sisäpihan puolella.

Keittotilan varustetasoon kuuluu jääkaappipakastin, liesi sekä liesikupu ja tilavaraus astianpesukoneelle. Tilavasta olohuoneesta on käynti parvekkeelle, josta on näkymät Telefoonikujan suuntaan.

Kylpyhuoneen lattia ja seinät on laatoitettu. Tilavaraus pyykinpesukoneelle löytyy erillisestä wc:stä. Talosta löytyy myös autohalli, joka helpottaa asumista!

Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Kilpisenkadulla asut kivenheiton päässä keskustan palveluista!

Kilpisenkatu 14

Kilpisenkatu 14:stä löytyy yhteensä 70 kivaa kaupunkikotia, joissa on kaikissa oma sauna ja parveke. Hissillisessä talossa on viisi kerrosta ja autopaikat sijaitsevat talon alla autohallissa. Asukkaiden käytössä on irtaimisto-, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot. Kilpisenkatu 14 sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa, kävelykadun yläpäässä, kattavan palvelutarjonnan ympäröimänä. Jyväskylän yliopistoon on matkaa vain noin kilometri ja Jyväsjärven kauniit maisemat ja ulkoilumahdollisuudet avautuvat lyhyen kävelymatkan päästä.

Laajakaistayhteys sisältyy vuokraan ja lemmikit ovat tervetulleita. Vesimaksu on 18e/hlö/kk.

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1996

Energy rating D

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1116 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Jyväskylä on kaupunkimaisemaa parhaimmillaan kauniissa maisemissa. Harjun liikuntapuiston ja Jyväsjärven väliin sijoittuva keskusta tarjoaa monenlaista asukkailleen. Tavaratalot, putiikit, teatteri, kirjasto ja kirkko ovat ihan vieressä. Ala- ja yläkoulu, lukio sekä vetovoimaiset yliopisto ja ammattikorkeakoulu ovat kävelymatkan päässä.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.