Kilpisenkatu 16 A 24, Keskusta, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 671 currently vacant homes listed?

Saunallinen kolmio aivan Jyväskylän keskustassa!

Tämä siisti 4. kerroksen läpitalon keskustakoti etsii asukkaitaan. Huoneisto sopii pohjaratkaisultaan niin pariskunnalle kuin pienelle perheellekin. Keskustan monipuoliset palvelut ovat kivenheiton päässä.Huoneiston lattiamateriaalina on harmaa laminaatti ja seinät on maalattu valkoisiksi. Asunnon seinissä sekä laminaatissa on pientä kulumaa, mutta kokonaisuus on kuitenkin siisti. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet asuntoon.

Keittiön varustetasoon kuuluu jääkaappipakastin, liesikupu ja tilavaraus astianpesukoneelle. Keittiössä on mukavasti kaappitilaa. Keittiön yhteydessä, olohuoneen puolella on paikka ruokapöydälle.

Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta on näkymät kaupunkimaiselle sisäpihalle sekä Kilpisenkadulle. Huoneiston ikkunoissa on sälekaihtimet.

Suuremmassa makuuhuoneessa on vaatehuone, jossa on hyvin säilytystilaa. Toisessa makuuhuoneessa on muutamia vaatekaappeja. Myös eteisessä on naulakon lisäksi muutama kaappi.

Kylpyhuoneen seinät on kaakeloitu valkoisin laatoin ja lattia on siniharmaata kostean tilan muovimattoa. Kylpyhuoneesta johtaa lasiovi tilavaan saunaan. Huoneistossa on tilava, erillinen wc, jossa on tilavaraus pesukoneelle. Wc:stä löytyy myös käytännöllinen likavaatekaappi.

Asumisen helppoutta lisää talon alakerrasta löytyvä parkkihalli.

Kilpisenkatu 16

Tässä ydinkeskustan kuusikerroksisessa talossa on monipuolinen asuntovalikoima: asuntoja löytyy esimerkiksi perheille, senioreille ja liikuntarajoitteisille. Talossa on lämmin autohalli.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1996

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1140 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Jyväskylä on kaupunkimaisemaa parhaimmillaan. Harjun liikuntapuiston ja Jyväsjärven väliin sijoittuva keskusta tarjoaa monenlaista asukkailleen. Tavaratalot, putiikit, teatteri, kirjasto ja kirkko ovat ihan vieressä. Ala- ja yläkoulu, lukio sekä vetovoimaiset yliopisto ja ammattikorkeakoulu ovat kävelymatkan päässä keskustan taloistamme.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.