Kilpisenkatu 16 A 4, Keskusta, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Valoisa, saunallinen kolmio keskustassa, Kilpisenkadulla!

Tässä avarassa kolmiossa on kaunis, vaaleansävyinen laminaatti ja valkoisella maalatut seinäpinnat. Lattiassa ja seinäpinnoilla saattaa olla pientä kulumaa, mutta yleisilme on kuitenkin siisti. Pohjapiirroksesta poiketen keittiön ja olohuoneen välistä on aikoinaan poistettu seinäke ja nyt nämä tilavat ovat yhtä avaraa tilaa.

Keittiössä on liesi, jääkaappipakastin ja tilavaraus astianpesukoneelle. Kodin astiastolle tässä keittiössä on runsaasti kaappitilaa. Asunnon kaikista ikkunoista on näkymä Kilpisenkadulla ja Harjun kello näkyy loistavasti esimerkiksi lasitetulta parvekkeelta. Makuuhuoneet sijaitsevat olohuoneen molemmin puolin ja päämakuuhuoneesta löytyy tilava vaatehuone. Pienemmästä makuuhuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta voi seurata läpi vuoden liikennettä Kilpisenkadulla.

Erillinen vessa sijaitsee ihan heti eteisen yhteydessä ja sieltä löytyy tilavaraus pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneeseen käydään taas keittiön viereisestä ovesta ja oma sauna löytyy kylpyhuoneen puolelta.

Tästä kiva koti keskustasta!

Kilpisenkatu 16

Tässä ydinkeskustan kuusikerroksisessa talossa on monipuolinen asuntovalikoima: asuntoja löytyy esimerkiksi perheille, senioreille ja liikuntarajoitteisille. Talossa on lämmin autohalli.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1996

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1068 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Jyväskylä on kaupunkimaisemaa parhaimmillaan. Harjun liikuntapuiston ja Jyväsjärven väliin sijoittuva keskusta tarjoaa monenlaista asukkailleen. Tavaratalot, putiikit, teatteri, kirjasto ja kirkko ovat ihan vieressä. Ala- ja yläkoulu, lukio sekä vetovoimaiset yliopisto ja ammattikorkeakoulu ovat kävelymatkan päässä keskustan taloistamme.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.