Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Kirrinkydöntie 10 B 38, Jyskä, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Saunallinen ylimmän kerroksen yksiö!

Kuvat huoneistosta on otettu kesällä 2019, jonka jälkeen asunnossa on asuttu.

HUOM! Talon asukkaat ovat saaneet ennakkotiedotteen talon julkisivu- ja parvekeremontista. Työt pyritään tekemään kesällä 2020. Remontti kestää n. 2-3 kk ja töiden aikana parvekkeiden käyttö on kielletty.

Tilava yksiö asukkaalle, joka arvostaa luonnonläheisyyttä ja rauhallista pihapiiriä . Asunnossa on muovimatto ja seinät ovat maalatu. Asunnosta löytyy myös tilava parveke. Parveke ja asunnon ikkunat ovat taloyhtiön leikkipaikan suuntaan. Asunnossa on tilava alkovi ja säilytystilaa löytyy eteisen kaapeista. Keittotilassa on valkoiset kaapit metallivetimin ja tilavaraus astianpesukoneelle. Keittotilan varustetasoon kuuluu jääkaappipakastin sekä liesi ja liesikupu.

Kylpyhuoneen seinät on kaakeloitu, varusteina pyykkikaappi, peilikaappi, suihkuseinä sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Asunnon seinissä on ja lattiassa on jonkin verran kulumaa ja asumisen jälkiä. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet

Asuinalueen läheltä löytyvät myös hyvät lenkki- ja hiihtomahdollisuudet.

Nyt on mahdollisuus muuttaa luonnonläheisiin maisemiin!

Kirrinkydöntie 10

Kirrinkydöntie 10 on kahden hissillisen talon kokonaisuus, joka sijaitsee luonnon lähellä. Kaikissa asunnoissa on sauna. Asukkailla on käyttössä maksuton pesutupa. Rauhallinen pihapiiri ja luonnonläheisyys sopivat erityisesti lapsiperheille. Talon vieressä ovat alakoulu (1.-2. luokat) ja päiväkoti.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä. - My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1997

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Shared washing house Laundry room in a different building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 700 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Jyskä

Jyskä on Vaajakosken ja Jyväskylän välissä sijaitseva asuinalue. Matkaa Jyväskylän keskustaan on noin kuusi kilometriä, ja julkiset liikenneyhteydet ovat hyvät. Asuinalueen lähellä ovat hyvät hiihto- ja lenkkimaastot. Vaajakoskelle matkaa on noin 1,5 kilometriä ja sieltä löytyvät kunnalliset palvelut, päivittäistavarakauppa ja ravintolapalvelut. Vaajakoskella on myös liikuntakeskus, makeistehdas myymälöineen ja uimahalli. Vaajakoskella on myös iso marketti. Jyskässä on ala-aste.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.