Kirrinkydöntie 10 B 30, Jyskä, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Saunallinen kaksio luonnonhelmassa Jyskässä.

Tässä vaalean sävyillä maalatussa kaksiossa on mukava, tilava pohjaratkaisu. Lattiamateriaalina on vaalea, seinien sävyyn sopiva muovimatto.

Keittiössä on valkoiset kaapit, metallivetimin. Keittiön varusteisiin kuuluu liesi, liesikupu, jääkaappipakastin sekä tilavaraus astianpesukoneelle. Tiskipöydän ja keittiön kaapistojen väliä koristaa sinisävyinen laatta.

Olohuone on tilava ja helposti sisustettavissa. Käynti parvekkeelle tapahtuu olohuoneesta. Parvekkeelta on näkymät kävelytielle sekä puiden läpi pilkottaa vastapäinen talo. Samoin parvekkeelta on näköyhteys talon parkkipaikalle ja omakotialueelle. Yleisnäkymä on kuitenkin hyvin metsäinen. Makuuhuone on iso ja siellä on hyvin säilytystilaa. Ikkunat tuovat paljon valoa makuuhuoneeseen.

Kylpyhuoneessa on vaalea kosteantilan muovimatto sekä valkoiset seinälaatat. Varusteisiin kuuluu peili- ja pyykkikaappi sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Asunnon seinillä on muutamia kiinnitysjälkiä ja lattiassa muutamia huonekaluista jääneitä painaumia sekä värjäytymiä / auringon kellastuttamaa pintaa. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet asuntoon.

Rauhallisessa talossa kiva koti.

Kirrinkydöntie 10

Kirrinkydöntie 10 on kahden hissillisen talon kokonaisuus, joka sijaitsee luonnon lähellä. Kaikissa asunnoissa on sauna. Asukkailla on käyttössä maksuton pesutupa. Rauhallinen pihapiiri ja luonnonläheisyys sopivat erityisesti lapsiperheille. Talon vieressä ovat alakoulu (1.-2. luokat) ja päiväkoti.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1997

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 762 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Jyskä

Jyskä on Vaajakosken ja Jyväskylän välissä sijaitseva asuinalue. Matkaa Jyväskylän keskustaan on noin kuusi kilometriä, ja julkiset liikenneyhteydet ovat hyvät. Asuinalueen lähellä ovat hyvät hiihto- ja lenkkimaastot. Vaajakoskelle matkaa on noin 1,5 kilometriä ja sieltä löytyvät kunnalliset palvelut, päivittäistavarakauppa ja ravintolapalvelut. Vaajakoskella on myös liikuntakeskus, makeistehdas myymälöineen ja uimahalli. Vaajakoskella on myös iso marketti. Jyskässä on ala-aste.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.