Kolikkotie 2 A 5, Holsti, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kolmio Holstissa

Kolikkotiellä on vuokrattavissa kolmio, jossa on iso lasitettu parveke sekä vaatehuone. Asunnossa on kaunis, harmaa laminaatti sekä vaaleat maalatut/tapetoidut seinät. Seinillä on muutamia kiinnitysjälkiä, mutta yleisilme on kuitenkin siisti.

Makuuhuoneet ovat vierekkäin ja molemmissa on muutama vaatekaappi. Näkymä makuuhuoneista on kohti omakotitalo-aluetta.

Keittiö on reilun kokoinen ja varustetasoon kuuluu jääkaappipakastin, tilavaraus astianpesukoneelle sekä liesi ja liesikupu. Keittiön yhteydessä on ikkunallinen ja valoisa ruokailutila joka on avoin olohuoneeseen. Olohuone on selkeä ja helposti sisustettavissa. Olohuoneesta on käynti leveälle, lasitetulle parvekkeelle.

Kylpyhuone on laatoitettu ja varusteisiin kuuluu tilavaraus pyykinpesukoneelle sekä peilikaappi. Iso vaatehuone helpottaa tavaroiden säilytystä.

HUOM! Kolikkotie 2 kohteessamme alkaa peruskorjaus 1.10.2018. Mahdolliset verkkokaupan jälkeiset jatkosopimukset voidaan tehdä jatkumaan maksimissaan 30.9.2018 saakka.

Kolikkotie 2

Kolikkotie 2 on kolmekerroksinen talo, jonka asunnoissa on tilavat parvekkeet. Asukkailla on käytössään maksuton pesutupa. Taloon on tehty julkisivu- ja parvekelasiremontti vuonna 2013.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1977

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, root cellar, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Lohikoski-Holsti

Holsti sijaitsee Seppälän markettien ja Jyväskylän keskustan välissä. Kaikki palvelut, kuten koulut, kirkko, terveysasema, kirjasto ja kaupat ovat kävelymatkan päässä Jyväskylän keskustasta.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.