Kukkumäentie 22 as. 23, Kukkumäki, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Mäntyjen rauhallista huojuntaa Kukkumäessä

Neljännen kerroksen perheasunto Kukkumäessä, jossa on vaalea värimaailma ja toimiva pohjaratkaisu. Asunnossa on helppohoitoinen muovimatto ja maalatut seinät.

Pesuhuoneen lattiat ovat muovimattoa ja seinät on kaakeloitu, varustetasoon kuuluu peili, pieni kaappi sekä pyykinpesukoneliitäntä. Keittiön yhteydessä on ikkunallinen ruokailutila jossa on hyvä tila ruokapöydälle. Keittiön varustasoon kuuluu jääkaappipakastin sekä tilavaraus astianpesukoneelle.

Olohuone on helposti sisustettavissa selkeytensä vuoksi. Makuuhuoneet ovat lähekkäin ja molemmissa on säilytystilaa mukavasti.

Asunnon seinissä on vähän kulumaa ja muovimatossa on asumisen jälkiä. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet. Kiinteistön parvekeremontti on juuri valmistunut. Asunnon käyttömukavuutta lisää lasitettu parveke.

Kukkumäentie 22

Kahdeksankerroksisessa talossa on 45 huoneistoa, tupakeittiöllisistä yksiöistä aina kolmioihin saakka. Talo sijaitsee rinteessä, joten varsinkin ylimpien kerroksien huoneistoista on hienot näkymät Keljonlahdelle.

Talosta löytyy asukkaiden aktiivisessa käytössä oleva kerhohuone. Kukkumäentie 22:n ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat maksuton pesutupa sekä kuivaushuone. Talon piha-alueella on grillikatos.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1991

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 828 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kukkumäki

Jyväskylän keskustan tuntumassa sijaitseva rauhallinen Kukkumäen asuinalue mahdollistaa kaupunkiasumista puistojen ja luonnon keskellä. Pääosin pientaloista koostuvalta alueelta on lyhyt matka keskussairaalaan, yliopistoalueelle, kaupungille ja ostoksille Keljon marketteihin. Lähistöltä löytyy ala- ja yläaste sekä päiväkoti ja Jyväskylän näkövammaisten koulu. Kukkumäen läheisyydessä sijaitseva Hippoksen alue tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia liikkujille ja penkkiurheilijoille. Hipposhalli ja uimahalli tarjoavat elämyksiä ympäri vuoden.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta .

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.