Kukkumäentie 22 as. 17, Kukkumäki, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vuokraa tästä pieni, mutta kodikas kolmio!

Tässä pienessä kolmiossa on muovimatot ja seinät ovat vaaleaksi maalatut ja tapetoidut. Asunnon seinissä sekä lattiassa on pientä kulumaa, mutta yleisilme on kuitenkin siisti. Jos värisävyt eivät miellytä, asukas voi maalata asunnon seinät, sillä tarjoamme maalit ja tarvikkeet.

Molemmista makuuhuoneista löytyy kaappeja. Ja näkymä makuuhuoneen ikkunoista on keskussairaalalle päin. Olohuone on valoisa ja helposti sisustettavissa. Käynti lasitetulle parvekkeelle tapahtuu olohuoneesta. Keittiön varustetasoon kuuluu jääkaappipakastin, liesikupu sekä tilavaraus astianpesukoneelle. Keittiön yhteydessä on ruokailutila, josta on näköyhteys olohuoneeseen.

Kylpyhuoneen seinät on kaakeloitu valkoisin laatoin ja lattia on kostean tilan muovimattoa. Kylpyhuoneessa on tilavaraus omalle pyykinpesukoneelle.

Muuta huomioitavaa on se, että huoneiston sisäänkäynti ei ole hissitasolla, vaan asunnon ovelle on hissiltä joko yhdet portaat alas- tai ylöspäin.

Talossa on vielä meneillään julkisivuremontti. Remontissa julkisivut pestään, uusitaan elementtisaumaukset, ikkunat ja parvekeovet maalataan. Parvekkeiden pieliseinät hiekkapuhalletaan, pestään ja maalataan. Parvekelattioiden vanha pinnoite poistetaan ja pinnoitetaan uudelleen. Lopuksi asennetaan parvekelasit kaikille parvekkeille. Töiden aikana parvekkeita ei voi käyttää. Työt kestävät arviolta syyskuun 2018 loppuun.

Uusilla lasitetuilla parvekkeille ei syyssateetkaan haittaa!

Kukkumäentie 22

Kahdeksankerroksisessa talossa on 45 huoneistoa, tupakeittiöllisistä yksiöistä aina kolmioihin saakka. Talo sijaitsee rinteessä, joten varsinkin ylimpien kerroksien huoneistoista on hienot näkymät Keljonlahdelle.

Talosta löytyy asukkaiden aktiivisessa käytössä oleva kerhohuone. Kukkumäentie 22:n ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat maksuton pesutupa sekä kuivaushuone. Talon piha-alueella on grillikatos.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1991

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 828 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kukkumäki

Jyväskylän keskustan tuntumassa sijaitseva rauhallinen Kukkumäen asuinalue mahdollistaa kaupunkiasumista puistojen ja luonnon keskellä. Pääosin pientaloista koostuvalta alueelta on lyhyt matka keskussairaalaan, yliopistoalueelle, kaupungille ja ostoksille Keljon marketteihin. Lähistöltä löytyy ala- ja yläaste sekä päiväkoti ja Jyväskylän näkövammaisten koulu. Kukkumäen läheisyydessä sijaitseva Hippoksen alue tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia liikkujille ja penkkiurheilijoille. Hipposhalli ja uimahalli tarjoavat elämyksiä ympäri vuoden.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta .

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.