Kukkumäentie 24 A 5, Kukkumäki, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Parvekkeellinen pikkukoti Kukkumäessä!

Hyväkuntoisessa pikkukodissa on helppohoitoinen laminaattilattia ja maalatut seinät. Väreinä seinissä on käytetty raikasta valkoista ja kaunista harmaata. Asunnon seinäpinnoissa on muutamia kiinnitysjälkiä, mutta yleisilme on kuitenkin siisti. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet asuntoon.

Valkoisen keittiön varustetasoon kuuluu jääkaappipakastin sekä tilavaraus kapealle astianpesukoneelle. Ruokapöydän saa keittiön yhteyteen olohuoneen puolelle.

Olohuone on asunnon kokonaisneliöihin nähden tilava ja helposti sisustettavissa. Olohuoneesta on käynti maantasalla olevalle lasitetulle parvekkeelle. Alkovi on olohuoneen yhteydessä ja säilytystilan lisäksi alkoviin saa mahtumaan kapean parisängyn.

Kylpyhuoneen seinissä on valkoinen laatta ja lattiassa ja seinän korosteraidoissa tumman ruskeaa. Varustetasoon kuuluu tilavaraus pyykinpesukoneelle, pyykkikaappi sekä peili- ja allaskaappi.

Talon alakerrassa sijaitseva pesula sekä kuntosali ovat asukkaiden vapaassa käytössä!

Huom! Asunnon valokuvat ovat muutaman vuoden takaisia.

Kukkumäentie 24

Kukkumäentie 24 on kahdeksankerroksinen talo. Osassa sen asuntoja on sauna. Talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevasta kerhohuoneesta on hulppeat näköalat. Myös talosauna sijaitsee ylimmässä kerroksessa. Asuntojen lattiat ovat laminaattia. Pesuhuoneet ovat laatoitettuja. Asukkaiden maksuttomassa käytössä ovat tilava pesutupa ja kellaritiloissa sijaitseva kuntoilutila. Ulkona on grillipaikka.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2006

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 708 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kukkumäki

Jyväskylän keskustan tuntumassa sijaitseva rauhallinen Kukkumäen asuinalue mahdollistaa kaupunkiasumista puistojen ja luonnon keskellä. Pääosin pientaloista koostuvalta alueelta on lyhyt matka keskussairaalaan, yliopistoalueelle, kaupungille ja ostoksille Keljon marketteihin. Lähistöltä löytyy ala- ja yläaste sekä päiväkoti ja Jyväskylän näkövammaisten koulu. Kukkumäen läheisyydessä sijaitseva Hippoksen alue tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia liikkujille ja penkkiurheilijoille. Hipposhalli ja uimahalli tarjoavat elämyksiä ympäri vuoden.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta .

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.