Lehtorannantie 16 A 10, Ainola, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Saunallinen kolmio Ainolan rannassa!

Tässä upeassa näköalan omaavassa kolmiossa voi nauttia todellisen kodin tuntua. Lattiassa on vaalean sävyinen muovimatto, jossa on pientä kulumaa ja värjäymää. Seinät ovat maalattu vaalean sävyisiksi ja eteisessä on jonkin verran ruuvin reikiä. Mikäli asukas haluaa maalata asunnon seinäpintoja, me tarjoamme maalit ja välineet.

Ruokailutilan ikkunaa lukuun ottamatta, kaikki ikkunat ja parveke ovat Jyväsjärven suuntaan. Keittiön koko palvelee suurempaakin perhettä, varustetasona jääkaappipakastin sekä tilavaraus astianpesukoneelle. Ruokailutilaan mahtuu hyvin suurempikin ruokapöytä. Käynti kylpyhuoneeseen käy eteisen ja keittiön kautta. Kylpyhuoneen seinät on verhoiltu muovipinnoitteisella teräslevyllä, lattiat muovimatolla. Varustetasona on peili- ja pyykkikaappi sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle. Lasioviseen saunaan mahtuu suurempikin poppoo samaan aikaan.  

Olohuone jää molempien makuuhuoneiden väliin ja tarjoaa asukkailleen upeat maisemat Jyväsjärvelle. Näitä maisemia ei voi muuta kuin ihailla. Molemmissa makuuhuoneissa on säilytystilana vaatekaappeja. Ja päämakuuhuoneesta on käynti parvekkelle. Taloon on suunnitteilla julkisivuremonttia, jonka aikana parvekkeet lasitetaan. Huomioittehan, ettei parvekkeita voi käyttää remontin aikana.

Remontissa julkisivut pestään ja peltiosat maalataan. Parvekkeiden pieliseinät hiekkapuhalletaan, pestään, maalataan. Parvekelattioiden vanhan pinnoite poistetaan ja pinnoitetaan uudelleen. Lopuksi asennetaan parvekelasit kaikille parvekkeille. Työt pyritään aloittamaan viim. alkukesästä 2019. Työt kestävät arviolta n. 3 – 4 kuukautta. Tarkempi työaika selviää kun urakoitsija on valittu. Tarkentuneesta aikataulusta ym. tiedotetaan n. 2 kk ennen töiden aloitusta.

Lehtorannantie 16

Osassa kerrostalon asunnoista on järvinäköala. Kaikissa asunnoissa on saunat sekä useimmissa parvekkeet. Lisäksi talossa on kerhotila. Pesutupa sijaitsee Lehtorannantie 18:ssa. Kuokkalan palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2000

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Shared washing house Washing house in a different building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1140 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Ainola

Noin kahden kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta sijaitseva Ainolan alue tarjoaa asukkailleen järvenrantamaisemia. Kuokkalan keskusta palveluineen on aivan Ainolan tuntumassa. Palveluihin kuuluuvat muun muassa terveyskeskus, kaksi päivittäistavarakauppaa, apteekki, useita parturi-kampaamoja, kioski, kirkko, leipomo-konditoria, pizzeria, grilli sekä muita ravintoloita. Ainolasta pääsee nopeasti Jyväsjärven kiertävälle rantaraitille, joka on suosittu ulkoilureitti ympäri vuoden. Lähistöltä löytyy päiväkoti. Kuokkalan yhtenäiskoulussa ovat luokat 1-9.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.