Lehtorannantie 18 A 7, Ainola, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kiva, saunallinen yksiö Ainolan rannassa!

Hyvällä sijainnilla Ainolassa, on tämä toimivalla pohjaratkaisulla varustettu saunallinen yksiö. Parvekkeella pääset nauttimaan Jyväsjärven pilkahduksesta, vaikka aamukahvista nauttien. Ikkunallisessa keittiössä on tilaa ruokapöydälle sekä sopivasti säilytys- ja laskutilaa kotikokille. Keittiön varusteina on jääkaappipakastin sekä tilavaraus astianpesukoneelle. Olohuone on tilava ja helposti sisustettavissa. Alkovissa on muutama kaappi ja lisää säilytystilaa löytyy eteisestä. Asunnon kuivien tilojen seinän väreinä on käytetty valkoista. Lattioissa on puunsävyinen laminaatti. Seinissä on muutamia kiinnitysjälkiä, mutta kokonaisuus on kuitenkin siisti. Jos haluat maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet. Kylpyhuoneen seinät on verhoiltu muovipinnoitteisella teräslevyllä, lattiat muovimatolla. Varusteina on pyykkikaappi, peilikaappi sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Älä jonota, vaan vuokraa tämä heti omaksesi!

Huom! Kiinteistössä alkaa julkisivu- ja parvekeremontti. Alustava arvio remontin kestolle on vko 26 - 40. Työt alkavat purku- ja pesutöillä. Töiden alkaessa parvekkeet tulee olla tyhjät
kaikesta tavarasta. Töiden aikana parvekkeiden käyttö on kielletty.

Lehtorannantie 18

Kerrostalo sijaitsee Jyväsjärven rantamaisemassa, Kuokkalan palveluiden läheisyydessä. Kaikissa asunnoissa on sekä saunat että parvekkeet. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2000

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Laundry room Laundry room in the same building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 804 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Ainola

Noin kahden kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta sijaitseva Ainolan alue tarjoaa asukkailleen järvenrantamaisemia. Kuokkalan keskusta palveluineen on aivan Ainolan tuntumassa. Palveluihin kuuluuvat muun muassa terveyskeskus, kaksi päivittäistavarakauppaa, apteekki, useita parturi-kampaamoja, kioski, kirkko, leipomo-konditoria, pizzeria, grilli sekä muita ravintoloita. Ainolasta pääsee nopeasti Jyväsjärven kiertävälle rantaraitille, joka on suosittu ulkoilureitti ympäri vuoden. Lähistöltä löytyy päiväkoti. Kuokkalan yhtenäiskoulussa ovat luokat 1-9.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.