Lehtorannantie 18 A 3, Ainola, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Saunallinen kolmio Ainolassa, Jyväsjärven kupeessa!

Tämän pienen kolmion lattiat ovat laminaattia ja seinät on maalipinnalla. Asunnon seinissä ja lattiassa on pientä kulumaa, mutta yleisilme on siisti. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet.

Pohjaratkaisultaan tämä asunto sopii kodiksi niin pariskunnalle, pienelle perheelle tai kimppakämpäksi.

Keittiön varustetasoon kuuluu jääkaappipakastin, liesikupu sekä tilavaraus astianpesukoneelle.

Molemmissa makuuhuoneissa on kaappeja. Myös eteisestä löytyy kaappitilaa. Parvekkeelle on käynti olohuoneesta. Kylpyhuoneen seinät on verhoiltu muovipinnoitteisella teräslevyllä, lattiat ovat muovimattoa. Kylpyhuoneessa on peili- ja pyykkikaappi sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneesta on käynti lasioviseen saunaan.

Vuokraa tästä koti!

Vuokraan sisältyy vesi ja 10 mbts laajakaistayhteys.

Lehtorannantie 18

Kerrostalo sijaitsee Jyväsjärven rantamaisemassa, Kuokkalan palveluiden läheisyydessä. Kaikissa asunnoissa on sekä saunat että parvekkeet. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2000

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Ainola

Noin kahden kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta sijaitseva Ainolan alue tarjoaa asukkailleen järvenrantamaisemia. Kuokkalan keskusta palveluineen on aivan Ainolan tuntumassa. Palveluihin kuuluuvat muun muassa terveyskeskus, kaksi päivittäistavarakauppaa, apteekki, useita parturi-kampaamoja, kioski, kirkko, leipomo-konditoria, pizzeria, grilli sekä muita ravintoloita. Ainolasta pääsee nopeasti Jyväsjärven kiertävälle rantaraitille, joka on suosittu ulkoilureitti ympäri vuoden. Lähistöltä löytyy päiväkoti. Kuokkalan yhtenäiskoulussa ovat luokat 1-9.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.