Olavintie 3 as. 8, Palokka, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 735 currently vacant homes listed?

Palokassa, lähellä rantaa ja kauppoja!

Asunnossa on tyylikkään harmaat laminaatit ja seinäpinnoissa on maalia ja olohuoneen seinässä tapettia. Asunnon seinäpinnoissa on kiinnikkeiden jälkiä ja laminaatissa pientä kulumaa.Tämä Palokan kattavien palveluiden ääressä oleva toisen kerroksen kaksio, joka on myös sisääntulokerroksessa, on pohjaratkaisultaan tilava ja helposti sisustettavissa.

Isossa keittiössä on mainiosti tilaa kotikokin tarpeisiin, säilytystilaa astioille ja koneille sekä laskutilaa esimerkiksi leivontaa varten. Varustetasoon kuuluu jääkaappipakastin sekä tilavaraus astianpesukoneelle. Luonnonvaloa keittiön yhteydessä olevaan ruokailutilaan tulee isosta ikkunasta, josta on näkymä Olavintielle.

Olohuone on suuri ja helposti sisutettavissa. Käynti lasitetulle parvekkeelle tapahtuu olohuoneesta. Parvekkeelta on kauniit näkymät Palokkajärvelle. Jonka rantaan on polkua pitkin muutamia kymmeniä metrejä.

Makuuhuoneessa on muutama vaatekaappi, lisää säilytystilaa löytyy eteisestä.

Kylpyhuoneessa on pyykkikaappi sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle. Saunaan johtaa lasiovi.

Loistavalla sijainnilla oleva reilunkokoinen kaksio!

Olavintie 3

Viihtyisän neljäkerroksisen talon kaikissa asunnoissa on oma sauna, ja useasta asunnosta järvinäköala. Hyvän sijaintinsa puolesta talo sopii muun muassa lapsiperheille ja senioreille. Tärkeimmät palvelut ovat ihan vieressä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1994

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 924 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Palokka

Palokka sijaitsee Jyväskylän pohjoispuolella Palokkajärven tuntumassa. Alueelta löytyvät kaikki peruspalvelut, kuten terveysasema, useita päiväkoteja, ylä- ja alakoulu, lukio ja kirjasto. Palokassa on runsaasti päivittäistavara-, kauppa- ja ravintolapalveluita. Alueella on useita uimarantoja ja hyvät liikuntamaastot. Palokan keskus isoine marketteineen on ihan kävelymatkan päässä. Jyväskylän keskustaan on matkaa noin viisi kilometriä.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.