Olavintie 3 as. 1, Palokka, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Koti, joka sopii kaikille!

Tämä maantasalla oleva ihana saunallinen kaksio sijaitsee upealla paikalla, Palokan palveluiden tuntumassa. Asunnon lattiat ovat vaaleaa laminaattia. Seinät on pääsääntöisesti maalattu valkoisella, lukuun ottamatta olohuoneen yhtä seinää, joka on maalattu rauhallisella harmaalla.

Isossa keittiössä on mainiosti tilaa kotikokin tarpeisiin, säilytystilaa astioille ja koneille sekä laskutilaa esimerkiksi leivontaa varten on mukavasti. Tilavaraus astianpesukoneelle löytyy. Luonnonvaloa keittiöön tulee isosta ikkunasta.

Olohuone on avoimen keittiön yhteydessä. Olohuone on suuri ja antaa kodin sisustajalle mahdollisuuden suuriin suunnitelmiin. Makuuhuoneeseen mahtuu hyvin parisänky ja siellä on muutama vaatekaappi. Ja lisää säilytystilaa löytyy eteisen yhteydestä.

Käynti lasitetulle parvekkeelle on olohuoneesta. Lasit suojaavat hyvin tuulelta ja tuiskuilta, ja antaa mahdollisuuden nauttia kauniista maisemista pitkään syksylle. Palokkajärven rantaan on vain muutamia kymmeniä metrejä polulta, joka kulkee talon takapihan lähettyviltä.

Kylpyhuoneessa on pyykkikaappi sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneen seinissä on vaalea laatta ja lattialla sinisävyinen kosteantilan muovimatto. Saunassa on ikkuna, joka helpottaa saunan tuulettamista.

Asunnon seinissä on muutamia kiinnitysjälkiä ja lattioissa muutamia asumisen jälkiä mutta kokonaisuus on kuitenkin siisti. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet asuntoon.Tässä on juuri nyt tarjolla upea kokonaisuus!

Olavintie 3

Viihtyisän neljäkerroksisen talon kaikissa asunnoissa on oma sauna, ja useasta asunnosta järvinäköala. Hyvän sijaintinsa puolesta talo sopii muun muassa lapsiperheille ja senioreille. Tärkeimmät palvelut ovat ihan vieressä. Vesi sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1994

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Palokka

Palokka sijaitsee Jyväskylän pohjoispuolella Palokkajärven tuntumassa. Alueelta löytyvät kaikki peruspalvelut, kuten terveysasema, useita päiväkoteja, ylä- ja alakoulu, lukio ja kirjasto. Palokassa on runsaasti päivittäistavara-, kauppa- ja ravintolapalveluita. Alueella on useita uimarantoja ja hyvät liikuntamaastot. Palokan keskus isoine marketteineen on ihan kävelymatkan päässä. Jyväskylän keskustaan on matkaa noin viisi kilometriä.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.