Olavintie 3 as. 2, Palokka, Jyväskylä

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 708 currently vacant homes listed?

Palokassa, luonnon äärellä

Palokassa, Olavintiellä on vuokrattavissa maantasalla oleva kaksio, jossa on lasitettu parveke, oma sauna ja laminaattilattiat. Seinät on maalattu/tapetoitu, ja niissä on jokin verran kiinnitysjälkiä. Jos asukas haluaa maalata asunnon seinät, tarjoamme maalit ja tarvikkeet. 

Eteisessä on reilusti säilytystilaa ja käynti tilavaan kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneessa on laatoitetut seinät ja kosteantilan muovimatto. Kylpyhuoneesta löytyy peilikaappi ja tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Keittiö omana tilanaan eteisen jatkona. Varustetasoo kuuluu jääkaappipakastin, liesi ja tilavaraus astianpesukoneelle. Ruokapöydän saa olohuoneen puolelle. 

Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuoneessa on muutamia vaatekaappeja. 

Vuokraa tästä mukava kaksio läheltä uimarantaa!

 

Olavintie 3

Viihtyisän neljäkerroksisen talon kaikissa asunnoissa on oma sauna, ja useasta asunnosta järvinäköala. Hyvän sijaintinsa puolesta talo sopii muun muassa lapsiperheille ja senioreille. Tärkeimmät palvelut ovat ihan vieressä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1994

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 816 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Palokka

Palokka sijaitsee Jyväskylän pohjoispuolella Palokkajärven tuntumassa. Alueelta löytyvät kaikki peruspalvelut, kuten terveysasema, useita päiväkoteja, ylä- ja alakoulu, lukio ja kirjasto. Palokassa on runsaasti päivittäistavara-, kauppa- ja ravintolapalveluita. Alueella on useita uimarantoja ja hyvät liikuntamaastot. Palokan keskus isoine marketteineen on ihan kävelymatkan päässä. Jyväskylän keskustaan on matkaa noin viisi kilometriä.

Katso Jyväskylän seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Jyväskylän reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.